Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

SOUTĚŽ: Hodnoťte knihy a hrajte s Knihcentrem a CK Radynacestu o zájezd pro dva do Budapešti!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 19. 8. 2019 | Přečteno: 1127x

Můžete chválit, můžete kritizovat, trošku se rozepište, buďte věrní recenzenti, čtěte knihy a probuďte v sobě chuť poznávat! Že to není problém? Pak jste horkými kandidáty na výhru zájezdu do Budapešti s CK Radynacestu. Tady je návod, jak hrát a třeba i vyhrát poznávací zájezd do sladkého Maďarska s průvodcem, který se vyzná nejen v knihách, ale i v guláši, místním parlamentu a termálních lázních... Vyhodnoťte si svou zaslouženou cestu za zážitky! 

Ohodnoťte knihu a vyhrajte zájezd pro dva do BudapeštiOhodnoťte knihu a vyhrajte zájezd pro dva do Budapešti

Rádi čtete? Zapojte se do soutěže o zájezd do Budapešti s naší cestovní kanceláří, která se letos stala hlavním sponzorem soutěže e-shopu Knihcentrum.cz, kde naleznete tisíce knih dostupných skladem. 

Co musíte udělat? 

Hodnotit knihy na webu. Jak? Přihlaste se účtem, který je registrovaný ve věrnostním programu e-shopu Knihcentrum.cz. Pokud nejste členem věrnostního programu, registrujte se

Poté hodnoťte knihy, hračky, filmy a další produkty. Na detailu knihy je záložka RECENZE. Klikněte na ni a hodnoťte.

Proč hodnotit?

Za každé zveřejněné unikátní slovní hodnocení, které má alespoň 300 znaků, vám Knihcentrum připíše 30 knihcentů. Na začátku listopadu 2019 uveřejní jméno výherce, který získal nejvyšší počet takto získaných knihcentů. 

Svým hodnocením pomůžete dalším uživatelům s výběrem knih. Za knihcenty si můžete navíc vybrat dárky, které získáte již od 49 knihcentů. 

Termální lázně v Budapešti nabízejí dokonalý relaxTermální lázně v Budapešti nabízejí dokonalý relax

Co můžete vyhrát? 

1. místo – Zájezd pro 2 osoby do Budapešti v termínu 23. 11. – 24. 11. 2019
Relaxační zájezd s průvodcem, během kterého uvidíte to nejzajímavější z Budapešti a užijete si termální lázně. Projdete se historickým Budínem a Peští, obdivovat můžete Královský palác, Rybářskou baštu či současnou budovu Parlamentu. A navíc si dopřejete horkou koupel v termálech Széchenyi. Detail zájezdu To nejlepší z Budapešti + TERMÁLNÍ LÁZNĚ.
2. místo – Dárkový poukaz na nákup knih v e-shopu KNIHCENTRUM.CZ v hodnotě 500 Kč
3. místo – Dárkový poukaz na nákup knih v e-shopu KNIHCENTRUM.CZ v hodnotě 300 Kč

Soutěž trvá od 1. 8. do 31. 10. 2019. Aktuální počet knihcentů soutěžících bude po celou dobu neveřejný. Vyhlášení proběhne na blogu Knihcentra 4. 11. 2019. Kompletní pravidla soutěže naleznete tady.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024