Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

VÝHERKYNĚ ZÁJEZDU ZA 20 000 KČ BÁRA: Je to znamení, abych si na cestování našla čas a energii!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 17. 7. 2023 | Přečteno: 1217x
Téma: Soutěž

Celé tři měsíce jste mohli soutěžit o voucher v hodnotě 20 tisíc korun na zájezd dle vašeho výběru. Stačilo poslat svůj cestovatelský příběh o tom, jak vám cestování změnilo život, a přiložit fotku. Nakonec vás byly stovky, ale jen 15 z vás dostalo cestovatelský dárek a šanci zahrát si o zájezd. Štěstí se usmálo na odvážnou cestovatelku Barboru Gschwengovou. Jaký byl její příběh z cest a kde se bude psát jeho další kapitola? 

Výlet do Gruzie byl pro Báru zážitkem, který jí změnil život.Výlet do Gruzie byl pro Báru zážitkem, který jí změnil život.

Poté, co jsme výherkyni voucheru v soutěži Síla skrytá v cestování kontaktovali, bylo hned jasné, že cena padla do dobrých rukou: „Prvních pár hodin jsem tomu nemohla uvěřit a pořád jsem otevírala váš e-mail a pak vaše stránky a říkala si, že to bude asi nějaký omyl, ale když jste mi to pak potvrdili a voucher poslali, tak jsem měla velkou radost, o kterou jsem se podělila s celou rodinou a blízkými přáteli!“ svěřila se nám se svými dojmy Barbora. 

Vítězný příběh soutěže Síla skrytá v cestování byl ten od Báry.Vítězný příběh soutěže Síla skrytá v cestování byl ten od Báry.

Do soutěže poslala fotografii ze své na mladou dívku odvážné solo cesty do tajemné Gruzie. Podařilo se jí díky ní dostat až do velkého finále soutěže, pak už ale rozhodla pouhá náhoda (nebo snad osud?). Vítěze totiž určilo losování. „Myslím, že je to pro mě aktuálně znamení, abych neopouštěla svou zálibu/vášeň pro cestování a pořád si našla čas, chuť a energii dále cestovat a zkoumat svět,“ hodnotí své vítězství Barbora.

Na otázku, jestli už má vybráno, kam se s Radynacestu.cz vypraví, odpovídá: „Voucher využiji nejspíš v příštím roce, protože už nemám moc dovolené, ale z vaší nabídky se mi nejvíce líbí prodloužené eurovíkendy. Zvážím i jiné pobyty, příjemně mě překvapilo, kolik toho na Radynacestu.cz máte!“

Západy slunce ve východní části světa jsou jiné.Západy slunce ve východní části světa jsou jiné.

Zabrousíte-li na stránky s aktuálními tipy na zájezdy, kde postupně přibývají také novinky pro tento a nadcházející rok, možná budete překvapeni i vy.

A kdo bude dělat slečně Barboře parťáka na cestách? „Vezmu s sebou asi kamarádku nebo přítele, případně si zopakuji své ‚solo travel‘ ve skupině. Děkuji vám moc za takovou příležitost a přeji všem cestovatelům šťastné cesty po naší krásné planetě!“

I my děkujeme a Barboře ještě jednou gratulujeme! 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024