Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Země květin, ráj cyklistů, pivařů i romantiků. Holandské trumfy - Amsterdam + Rotterdam v jednom!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 2. 4. 2015 | Přečteno: 1325x

Dojímá vás příběh Anny Frankové? Roztáváte při pohledu na pugéty tulipánů nebo přístavní město z ptačí perspektivy? Pak vás potěšíme novým zájezdem v nabídce CK Radynacestu, který spojuje návštěvu města protkaného kanály - Amsterdamu a přístavní velmoci - Rotterdamu do jedné příjemné cesty. Letecky z Prahy už v červenci! 

Plavba po Amsterdamských grachtech (kanálech) je součástí zájezduPlavba po Amsterdamských grachtech (kanálech) je součástí zájezdu

Jsme specialisté na poznávací zájezdy, proto vám v pěti dnech, které s námi v Holandsku strávíte, nabídneme kupu zážitků. Začneme ve středověkém centru města Amsterdamu. Nahlédneme do domu hrdinky Deníku Anny Frankové, navštívíme květinový trh a neopomeneme ani Královský palác. 

Nizozemci jsou zdatní řemeslníci a zemědělci, proto v jejich zemi budeme také ochutnávat a obdivovat zručnost tradičních umělců. Podíváme se do brusírny diamantů, navštívíme Muzeum pivovaru Heineken a projdeme se uličkami nejstaršího řemesla - čtvrtí červených luceren. 

Do největšího přístavního města Evropy Rotterdamu se podíváme předposlední den zájezdu. Věděli jste, že nejčastějším dopravním prostřekem v přístavní části města není auto, ani v Nizozemsku tolik oblíbené kolo, ale vodní taxi? Ano, je tomu tak. Všechno tady zkrátka podléhá atmosféře přístavního města.

Rotterdam je ale hrdý také na své mrakodrapy, kubické domy nebo unikátní "výtah do nebe" - Euromast. Vyhlídková věž měří 185 metrů a město z ní budete mít jako na dlani. 

Objednejte si svůj zájezd do Nizozemí už nyní! To nejlepší z Amsterdamu a Rotterdamu letecky z Prahy!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024