Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

KAM V ZIMĚ ZA EXOTIKOU: Top 5 destinací, které zahřejí tělo i mysl

Autor: Žaneta Kadelová, Radynacestu.cz | Vydáno: 31. 7. 2023 | Přečteno: 10486x
Téma: Tipy

Venku mrzne, zatímco vy chodíte do práce i z práce za tmy, zimní večery jsou téměř nekonečné… To vše může být někdy dost vyčerpávající. Odpočiňte si v teple na sluníčku. Vybrali jsme pro vás 5 exotických destinací, kam můžete vyrazit právě v zimě. Nechte se inspirovat a najděte svůj vysněný zimní únik!

Panenský ráj GalapágPanenský ráj Galapág

1. Odpočinek v tropickém ráji – Dominikána naživo a bez starostí

Ponořte se do opravdového života ostrovanů v exotickém ráji v Karibiku. Na zájezdu do Dominikánské republiky vás čeká 11 dní plných přírodních krás, bohaté kultury a nádherných pláží. Odhalíte tajemství výroby doutníků, poznáte, jak se zpracovává třtinový cukr a nahlédnete do zákulisí vzniku světově proslulé čokolády.

Dobrodružná výprava Karibikem na ostrov SaonaDobrodružná výprava Karibikem na ostrov Saona

Připravené pro vás máme také nekonečné poklady ostrova Saona, kde si užijete křišťálově čisté moře a bělostný písek. Výpravu pralesem k největšímu dominikánskému vodopádu Limón na poloostrově Samaná či pozorování velryb na volném moři. Neodolatelná kombinace přírodních krás a kulturního dědictví vás vtáhne do pravého dominikánského života a nabije vás novou energií.

Zažijte Karibik na vlastní kůži na zájezdu Relax na plážích Dominikánské republiky + PRAVÝ ŽIVOT OSTROVANŮ.

2. Čarokrásná příroda, vavřínové lesy, mystická mlha, lahodné víno... Vyrazte na Madeiru

Poznejte svět tradičních slavností, ale také úchvatných zážitků, které vás na Madeiře čekají za každým rohem. Madeirský karneval probudí vaše smysly – pestrobarevné kostýmy a masky, strhující rytmická hudba a tanečnice se spojují do dokonalé harmonie a vytvářejí atmosféru, která je tak intenzivní, že ji musíte zažít na vlastní kůži.

Autentická atmosféra karnevalu na MadeiřeAutentická atmosféra karnevalu na Madeiře

Na zájezdu budete také objevovat krásy neotřelé přírody s dechberoucími horskými panoramaty bez davů turistů. Ochutnáte lokální speciality, které vám ukážou nové gastronomické obzory. Společně se také podíváme na horský trh.

Vyrazte s námi poznávat kouzelný ostrov na některém z našich zájezdů na Madeiru.

3. Emiráty s dětmi na vlastní kůži!

Hledáte dobrodružství, které obohatí jak malé, tak velké cestovatele? Zažijte s ilustrovaným cestovatelem Vašíkem a s námi napínavou honbu za pokladem, koupání v moři podél nekonečných pláží i adrenalin v zábavních parcích.

Dubaj s ilustrovaným průvodcem VašíkemDubaj s ilustrovaným průvodcem Vašíkem

Vydáme se na superrychlou jízdu džípy přes unikátní krajinu pouštního safari a poznáme fascinující historii této legendami opředené země. Děti a milovníci stavebnice Lego jistě ocení areál LEGOCITY, kde můžete vidět Lego svět plný moderních či středověkých miniatur. Kromě toho můžete vyrazit k vodnímu aquaparku LEGOLAND Water Park, kde si s dětmi užijete spoustu zábavy.

Vychutnejte si exotické dobrodružství pro malé i velké na zájezdu Dubaj pro rodiče a děti + LEGOCITY + KOUPÁNÍ V MOŘI.

4. Dopřejte si svět barev, vůní i chutí... Poznávejte Brazílii

Vyrazte na nevšední cestu, která vás zavede do srdce jedné z nejživějších a nejpestřejších zemí světa – Brazílie. Vychutnáte si výhled na Rio z Cukrové homole. Objevíte jeden z novodobých divů světa. Vyrazíte k mohutným vodopádům Iguaçu, které svou krásou předčí veškerá vaše očekávání.

Největší vodopády světa – IguaçuNejvětší vodopády světa – Iguaçu

Okouzlí vás tyrkysové moře a omamná atmosféra nejstaršího města Brazílie. Dopřejte si svět barev, vůní i chutí a poznávejte Brazílii z první ruky!

Poznejte Brazílii z první ruky na zájezdu To nejlepší z Brazílie + AMAZONSKÝ PRALES + KOUPÁNÍ NA KOKOSOVÉM POBŘEŽÍ.

5. Dobrodružství pro pravé cestovatele… Fascinující souostroví Galapágy

V Ekvádoru vás fascinující divočina čeká na každém kroku. Podvolte se záhadám hlubokého Amazonského pralesa a vychutnávejte si život v harmonii s přírodou u domorodých kmenů. Připravte se, že z blízkosti zahlédnete dřímající leguány nebo zvídavé tereje. Skvělým zážitkem je také šnorchlování s karetami a hravými lachtany.

Impozantní fauna a flora v EkvádoruImpozantní fauna a flora v Ekvádoru

Působivá příroda není to jediné, co vás v Ekvádoru čeká. V muzeu Inti Ñan se projdete po rovníku a prozkoumáte jeho typické fyzikální úkazy. Ochutnáte tradiční jídla a nakonec společně navštívíme také řemeslný trh v Quitu s lokálními produkty a ručními výrobky, od dek z alpak až po ekvádorskou čokoládu. Dopřejte si velké zážitky v malé zemi a poznejte fascinující Ekvádor!

Objevte panenský ráj Ekvádoru na zájezdu To nejlepší z Ekvádoru + GALAPÁGY + VÝPRAVA DO AMAZONIE.

Ať už toužíte po dobrodružství, relaxaci, kulinářských zážitcích, nebo poznání nových kultur, z naší nabídky zimních zájezdů do exotických destinací si určitě vyberete. Zima nemusí být jen o mrazivých dnech, může být i o nových (exotických) zážitcích, které zahřejí nejen vaše tělo, ale i mysl.

Žaneta Kadelová

Žaneta KadelováExpert Radynacestu.cz

Skrze umění vidíme svět, cestováním ho prožíváme.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024