Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NAVIGÁTOR: Dejte svým cestám správný směr!

Autor: Martin Šimek, Radynacestu.cz | Vydáno: 17. 8. 2023 | Přečteno: 872x
Téma: Blog, NAVIGÁTOR

Máme pro vás skvělou novinku! Představujeme vám NAVIGÁTOR, náš videoprojekt, kterým vás budeme provázet po zajímavých koutech světa v následujících týdnech a měsících.

NAVIGÁTOR:  Dejte svým cestám správný směr!NAVIGÁTOR: Dejte svým cestám správný směr!

Co je NAVIGÁTOR?

NAVIGÁTOR není jen další cestovatelský pořad. Je to kombinace krásných videí, ale také inspirujících podcastů a pohledů do zákulisí natáčení. Naše videa vás zavedou na místa, která můžete navštívit na našich zájezdech. Charismatická cestovatelka, moderátorka a dramaturgyně Lenny Trčková vám je představí v plné parádě. Cestovatelské myšlení formuje osobnost, transformuje život i to, jak člověk vnímá sám sebe a okolní svět. Dává prostor změnit život k lepšímu. 

Cestujte očima NAVIGÁTORky Lenny Trčkové

Lenny se s naší pomocí vydala do různých koutů světa, aby vám odtud přinesla své osobní zkušenosti. Ať už prostřednictvím videí, kde vás vtáhne do atmosféry míst, nebo skrze podcasty, kde se průvodci dělí o své znalosti a originální postřehy.

Lenny Trčková - moderátorka a dramaturgyně projektu NAVIGÁTORLenny Trčková - moderátorka a dramaturgyně projektu NAVIGÁTOR

Autentická videa:

Lenny ve spolupráci s průvodci z Radynacestu.cz vás zavede do srdce každé destinace. Díky těmto videím nejen pocítíte jedinečnou atmosféru míst, ale také hlouběji pochopíte místní kulturu a získáte pohled na život lidí, kteří tam žijí.

Inspirující podcasty:

Lenny shrnula své zážitky do podcastů, ve kterých si povídá s našimi průvodci – těmi, kteří daná místa znají jako své boty. Ponořte se do jejich rozhovorů a objevte zajímavosti, které byste jinde neslyšeli.

Cestovatelské deníky:

Chcete vědět, co Lenny zažila každý den? Její cestovatelské deníky vám nabídnou hlubší a osobní pohled do zákulisí natáčení.

Tipy, jak rozvíjet vlastní Travel Mindset:

Travel Mindset je způsob myšlení, který spojuje cestování s každodenním životem. Je to o otevřenosti novým kulturám, zkušenostem a dobrodružstvím. Budeme vám poskytovat praktické rady a tipy, jak toto cestovatelské myšlení zařadit do vašeho každodenního života a jak z něj čerpat inspiraci a radost.

A kam s NAVIGÁTOREM vyrazíme?

Naší první destinací je Itálie. Těšit se můžete na romantické Benátky, monumentální Řím či tradiční život v Neapoli. Lenny se již také vrátila z Dubaje, a tak brzy budete moci poznat s námi zdejší moderní svět.

 

Cestovatelé celým srdcem

Travel Mindset není jen o fyzickém cestování. Je to o tom, jakým způsobem vnímáme svět kolem sebe, i když zrovna necestujeme. Je to o neustálém hledání inspirace, objevování nových nápadů a sbírání cenných zkušeností. Lenny, naši průvodci a celý tým Radynacestu.cz sdílíme tuto společnou filozofii. Jako jedna velká cestovatelská rodina se tak neustále snažíme rozšiřovat své obzory, učit se nové věci a inspirovat ostatní.

Jste připraveni zažít nové dobrodružství s NAVIGÁTOREM? Každé pondělí a pátek s vámi budeme sdílet nová zajímavá místa, inspirativní rozhovory a jedinečné zážitky ze zákulisí, a to na naší stránce NAVIGÁTOR i na sociálních sítích. Připojte se k NAVIGÁTORU a dejte svým cestám správný směr.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024