Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Nepromeškejte jedinečný zájezd To nejlepší z Florencie + silvestrovská noc v Římě!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 13. 10. 2015 | Přečteno: 945x

Dva za cenu jednoho. Také vás v obchodech přitahují podobné akce? A co kdybychom vám nabídli dva vysněné cestovatelské cíle v jednom zájezdu a navíc v nejatraktivnějším období v roce? Nechte se pozvat do čarokrásné Florencie, prožijte přelom roku ve svátečně naladěné Itálii a zažijte nezapomenutelný Silvestr v Římě!

Silvestrovské ohňostroje v ŘíměSilvestrovské ohňostroje v Římě

Ruku na srdce, co obvykle děláváme devětadvacátého prosince? Po x-té  se přehrabujeme dárky od Ježíška, sestavujeme nákupní seznam na silvestrovské oslavy a u televize, která nepřetržitě běží celý den, se ládujeme vánočním cukrovím. Pojďte to s námi změnit a prožijte poslední dny roku 2015 tentokrát jinak!

Ne, že by snad představa zaslouženého odpočinku byla něčím trestuhodným, ale odpočívat se dá i aktivně, třeba na jednom z našich poznávacích zájezdů. A letos jsme pro vás připravili opravdovou specialitu – autobusový zájezd do italské Florencie zakončený Silvestrem v Římě.

Ostřílený průvodce a sympaťák Pavel Volf vám během tří dnů ukáže největší skvosty turisty milované Florencie, včetně majestátní baziliky Santa Maria del Fiore. A v Římě, který o silvestrovské noci rozzáří velkolepý ohňostroj, vám dopřeje nasát atmosféru antických staveb, včetně té nejznámější Kolosea. Tak neváhejte a prožijte přelom roku netradičně v Itálii!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024