Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Z luxusních pláží v Miami přes filmový svět a aligátoří farmu až na Bahamy. To chcete!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 18. 10. 2017 | Přečteno: 1207x

Amerika je sen, Florida je zážitek a Bahamy jsou za odměnu. Pojeďte s námi poznávat jih USA a pochopíte, proč superlativy nešetříme. Těšit se můžete na zábavní parky, výlety lodí, koupání v průzračném moři, historii dobývání vesmíru i život místních. Zkrátka na surovou Ameriku s průvodkyní, která ji zná jako své boty.

Nádherné pláže na BahamáchNádherné pláže na Bahamách

,,Florida je zážitek. Všichni se vrátili nadšení a já také," vzpomíná naše průvodkyně Magda na loňskou cestu do USA a vysvětluje, proč společně se specialistkou Martinou Kolníkovou připravily nový zájezd do Miami + NP Everglades + Bahamy. ,,Do USA se většinou jezdí jen za poznáním New Yorku nebo Grand Canyonu. Chtěli jsme ukázat rozmanitost, jedinečnou architekturu a historii Floridy, která nabízí tolik zážitků, že je to  prostě radost," říká průvodkyně Magdaléna Jurczygová, která na Floridu nedá dopustit.

Magda s klienty ve filmových studiíchMagda s klienty ve filmových studiích

Když jsme Magdu požádali, aby shrnula tři největší výhody pro naše cestovatele, bez váhání vyjmenovala: ,,Transfer od začátku do konce, takže to není nijak náročné, jízda po Overseas Highway až na Key West, což je úžasný zážitek, no a skvělý průvodce jako bonus." A co vás tedy čeká?

Karnevalová samba na Ocean DriveKarnevalová samba na Ocean Drive

Naši cestu Amerikou začneme v Miami na ulici Ocean Drive, pak okoukneme slavnou Miami Beach i nejstarší dům ve městě. Za karibskou atmosférou vyrazíme do města Key West a pokud jste fanoušky Harryho Pottera, dostane vás návštěva Universal Studios v Orlandu. Kennedyho vesmírné centrum vám osvětlí dějiny NASA a v NP Everglades se vydáme překonat strach z aligátorů...
 
 
No a Bahamy? Ty už jsou za odměnu. Ostatně podívejte se sami, jak si loňskou výpravu pod Magdiným vedením užili naši cestovatelé na autentických fotografiích ze zájezdu. Vydejte se zážitkům naproti! 
Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024