Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Relax v Kostarice s koupáním v Pacifiku a sopečných jezírkách + výprava do pralesa i za nejlepší tortillou

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 22. 2. 2021 | Přečteno: 472x

Pura Vida! Na Kostarice vás tato dvě slova budou provázet na každém kroku. V překladu to znamená „čistý život“. V podání Kostaričanů ale odráží jejich životní styl. Patří totiž k nejšťastnějším národům na světě. Pojeďte s námi zjistit proč! S průvodkyní Lenkou Tučkovou se na zájezdu Relax na plážích Kostariky + TERMÁLNÍ KOUPEL U VULKÁNU + NP CAÑO NEGRO dostanete k samotné duši této nádherné země, a navíc si odpočinete jako v ráji.

Užijte si relax na plážiUžijte si relax na pláži

Exotická novinka v naší nabídce relaxačních zájezdů vás bude překvapovat od začátku až do konce. Zaposloucháte se do šumění Tichého oceánu a vychutnáte si nerušené okamžiky na rozlehlých kostarických plážích. Na druhou stranu vám ale nabídneme nesčetně možností, jak poznat pravý život ve Střední Americe.

A co objevit krásu deštných pralesů?A co objevit krásu deštných pralesů?

„Kostarika je jednou z nejrozmanitějších oblastí na Zemi. Vedle neuvěřitelného množství druhů zvířat, pestré krajiny s vulkány, termálními jezírky a deštnými pralesy se můžete těšit na dlouhé písečné pláže a pestrý život pod mořskou hladinou,“ vyjmenovává největší přednosti novinkové destinace Veronika Bendová, specialistka na tento zájezd do Kostariky.

Ochutnáte skvělou místní kávuOchutnáte skvělou místní kávu

Budete mít možnost vykoupat se v lávových jezírkách pod vulkány, naučit se připravovat pravou tortillu a tradiční místní sýr nebo ochutnat voňavou kávu Arabica, která nikde na světě nemá stejné aroma. Zkrátka nasajete atmosféru Kostariky a na chvíli se stanete její součástí.

Těšit se můžete na bohatý podmořský světTěšit se můžete na bohatý podmořský svět

„Pokud chcete poznat ohromující přírodu, ale i zpomalit a odpočinout si na pláži s drinkem v kokosu a sluncem nad hlavou, je tahle země pro vás ta pravá,“ doporučuje Veronika a dodává, že aktuálně máme v nabídce hned dva termíny zájezdu Relax na plážích Kostariky + TERMÁLNÍ KOUPEL U VULKÁNU + NP CAÑO NEGRO, a to již v dubnu a poté v prosinci tohoto roku.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024