Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Relax zájezd do Tuniska s návštěvou berberské vesnice i saharské pouště

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 18. 5. 2021 | Přečteno: 539x
Téma: Novinka

Letní novinka – Tunisko! Že byste od nás tuhle destinaci nečekali? Hledáme nová místa i neotřelé zážitky a Tunisko má naše specialistka Klára Hrobníková za své. Let trvá něco málo přes dvě hodiny, nečekají vás přestupy ani dramatické kontroly, ale krom nekonečných kilometrů pláží tady existují i místa s příběhem... Nechte si je vyprávět na zájezdu Relax na plážích Tuniska + BERBERSKÁ VESNICE + PERLY SAHARSKÉ POUŠTĚ.

Užijte si relax v TuniskuUžijte si relax v Tunisku

Léto provokuje k cestám za sluncem. Ale kam tentokrát? „Tunisko je mou srdeční záležitostí. Prožila jsem tam několik sezón,“ říká specialistka CK Radynacestu.cz na tuto zemi Klára Hrobníková. „Rozhodla jsem se pro vás připravit něco jiného, než na co jste od nás zvyklí. Rozumíme totiž tomu, že možná stále máte obavy vycestovat do daleké exotiky, protože situace ve světě cestovatelům zrovna nepřeje, ale možností je pořád dost. A jednou z nich je právě Tunisko,“ doplňuje Klára.

Ochutnejte tradiční tuniské pokrmyOchutnejte tradiční tuniské pokrmy

Vyrazte s námi na relax zájezd do Tuniska za sluncem a teplým mořem. „Vybrala jsem pro vás můj nejoblíbenější hotel přímo v blízkosti krásného přístavu. Je nejlepší volbou pro ty, kteří hledají ničím nerušený odpočinek v zázemí luxusního resortu,“ říká Klára. Samozřejmostí je all inclusive, které vám umožní ochutnat množství tradičních pokrmů nebo celý den popíjet vychlazené drinky.

Zažijte dobrodružství v pouštiZažijte dobrodružství v poušti

Budete s námi objevovat písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, zahrajete si golf v přímořských klimatických podmínkách, poznáte punskou a římskou historii nebo se vydáte smlouvat na tuniské tržiště. „Nezapomenutelným zážitkem je také dvoudenní výlet do saharské pouště, během kterého poznáte krásy severní Afriky a zažijete divokou jízdu džípy na písečných dunách,“ upozorňuje na další z perliček zájezdu Klára.

Olivový chlébOlivový chléb 

A co ještě od země na severu Afriky čekat? „Tuniská mentalita je tolik odlišná od té naší, a přeci, nebo možná právě tím, vás dokáže okouzlit. Milé lidi tady potkáte na každém kroku,“ říká Klára, která měla možnost se s místními spřátelit a nahlédnout do jejich běžného života. Fakultativně navíc budete moci zavítat do berberské vesnice a ochutnat olivový chléb, který upečou zdejší ženy podle tradice přímo před vašima očima.

Tunisko vás zajisté okouzlíTunisko vás zajisté okouzlí

Užívejte si život plnými doušky jako Tunisané, nespěchejte, relaxujte, vždyť máte čas! Zájezd Relax na plážích Tuniska + BERBERSKÁ VESNICE + PERLY SAHARSKÉ POUŠTĚ je tu pro vás. 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024