Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: To nejlepší z Tyrolska aneb K nejvyšším vodopádům Rakouska i za zirkony ke Swarovským

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 26. 5. 2020 | Přečteno: 815x

Prohlédnout si Kufstein z výšky, nadechnout se léčivého horského vzduchu, dát si dezert s výhledem na nejvyšší vodopád v celém Rakousku, nechat se oslnit křišťálovou krásou v muzeu Swarovski, projet se lanovkou nebo ochutnat tyrolský špek. Program nového zájezdu čítá vysoké karty, se kterými Tyrolsko umí hrát. A na to, aby vás hra bavila, už bude dohlížet průvodce Jirka Toman během zájezdu To nejlepší z Tyrolska + KRIMMELSKÉ VODOPÁDY + MUZEUM SWAROVSKI.

Nádherný Krimmelský vodopádNádherný Krimmelský vodopád

Proč jsme vybrali právě oblast Tyrolska? „Společně s průvodcem Jirkou Tomanem jsme chtěli přidat do naší nabídky další nová a zajímavá místa v sousedních zemích. Myslíme si totiž, že po měsících, kdy jsou zavřené hranice a celý svět je paralyzován, bude návrat k cestování opatrnější a naši klienti budou chtít nejdříve více poznat okolní země,“ říká specialistka CK Radynacestu.cz na Rakousko Karolína Petrová.

Majestátní hrad TirolMajestátní hrad Tirol

„Jirka proto přišel se skvělým nápadem vydat se do Tyrolska a poznat jej z obou stran hranic. Máme tak v programu nejen rakouskou část, která se pyšní největšími vodopády v zemi a nezbytnost – barevný Innsbruck obklopený úžasnými horami. Italská strana nám zase nabídne malebný hrad Tirol nebo pro Čechy povědomé město Brixen,“ vyjmenovává nejzajímavější body třídenního zájezdu.

Čekají vás gastronomické zážitkyČekají vás gastronomické zážitky

A co je podle Karolíny na zájezdu to vůbec nejlepší? „Otestujeme gastronomii obou zemí!“ vypichuje Karolína velmi důležitý bod na cestě za kompletním balíčkem zážitků pro skutečného cestovatele.

Barevné domečky v InnsbruckuBarevné domečky v Innsbrucku

Přidejte se k nám a objevte sousední zemi jako nikdy předtím – se skvělým průvodcem, vyladěným programem a bez starostí. Novinku To nejlepší z Tyrolska + KRIMMELSKÉ VODOPÁDY + MUZEUM SWAROVSKI je možné si rezervovat již dnes.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024