Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: To nejlepší ze zimní Moskvy aneb Když sníh a mráz vymaluje paláce i parky

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 23. 8. 2019 | Přečteno: 939x

Zažijte zimu, jakou znáte z ruských pohádek! Nádherné paláce pod sněhovou pokrývkou, obrovské parky a tisíce světel, jejichž záře se odráží ve sněhu. To je Moskva v zimních měsících. Objevte s námi starobylý Kreml, prozkoumejte trasy moskevského metra, zahřejte se borščem a lahodným čajem s ovocem. Nechte se vtáhnout do atmosféry ruské zimy s průvodkyní Martinou Kolníkovou, která za mrazivou krásou Moskvy vyráží pravidelně.

Objevte kouzlo zimní MoskvyObjevte kouzlo zimní Moskvy

Dost jsme se divili, když minulý rok v zimě jela naše průvodkyně Martina Kolníková na dovolenou. Ne že by bylo něco divného na tom, že si chcete oddechnout, ale jet ze zimy do ještě větší zimy? V Rusku v zimě panují teploty daleko pod nulou. Ne nadarmo se přece říká „zima jako v Rusku“. Jenže pak nám poslala fotografie a my jsme se do zimní Moskvy naprosto zamilovali. A nebyli jsme sami. Krásné reakce chodily i od vás. A tak je tady – naše novinka To nejlepší ze zimní Moskvy.

Martina Kolníková v zimním RuskuMartina Kolníková v zimním Rusku

„Chcete-li zažít poctivou ruskou zimu, romantickou atmosféru, kdy Kreml a chrámy v Moskvě zahalí bílá pokrývka sněhu, pak rozhodně jeďte poznat Moskvu s Martinou,“ říká specialistka na zájezdy do Ruska Ivana Petláková. „Zasněžené město lze obdivovat i z nejvyššího mrakodrapu – Věže Federace,“ doporučuje Ivana a dodává, že velkou výhodou zimních zájezdů do Ruska je, že se vyhnete davům turistů, a navíc jsou příznivější i ceny.

Prožijte svůj zimní cestovatelský příběhProžijte svůj zimní cestovatelský příběh

„S Martinou jsme se také více zaměřily na poctivou ruskou kuchyni. Nikdy jindy než právě v zimních měsících nechutná  jejich vydatný boršč lépe,“ doporučuje Ivka. „Zahřát se můžete i typickým lahodným čajem s ovocem nebo vodkou,“ doplňuje ji Martina Kolníková, průvodkyně zájezdu.

Ochutnejte ruskou kuchyniOchutnejte ruskou kuchyni

Probuďte v sobě cestovatele a vydejte se s námi na cestu! Program nového zájezdu To nejlepší ze zimní Moskvy a spoustu inspirativních článků najdete u nás na webu. Prožijte svůj zimní cestovatelský příběh v Rusku!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024