Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Vyhlídková plavba Hamburkem, lázně u Baltského moře a vůbec to nejlepší, co umí sever Německa!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 22. 6. 2021 | Přečteno: 1050x
Téma: Novinka

Severní Německo s průvodcem Vláďou Šmehlíkem, který to tam zná jako své... Ne, ještě víc než své boty! Program nového zájezdu je nabitý a Vláďa si dal opravdu záležet na každém detailu. Snadno vás přesvědčí, že i u německých sousedů jsou místa, která vám vyrazí dech v tom nejlepším slova smyslu. Vypravte se s námi na zájezd To nejlepší ze severního Německa + PLAVBA HAMBURKEM + LÁZNĚ U BALTU.

Plavba lodí mezi špejcharyPlavba lodí mezi špejchary

Ve čtyřech dnech se stihne jedinečný Hamburk, kde nejen z paluby lodi na řece Labe objevíte různá zákoutí špejcharů zapsaných na seznamu UNESCO, ale poslechnete si i koncert fontány v Japonské zahradě nebo pohlédnete na město z budovy Labské filharmonie. „Nebude samozřejmě chybět ochutnávka tradičních rybích, ale i jiných pokrmů typických pro severní část Německa,“ říká Lenka Kutová, specialistka v Radynacestu.cz na Německo, která společně s průvodcem zájezd připravovala a vdechla mu kus autenticity.

Zámek SchwerinZámek Schwerin

„V průběhu celého zájezdu navštívíme několik hradů a zámků a jejich zahrady. Ten nejkrásnější z nich, zámek Schwerin, se dokonce nachází uprostřed vodní hladiny,“ přidává svůj tip na jeden ze zážitků Vladimír Šmehlík. Jako třešnička na dortu vás pak čeká odpočinek v lázeňském městě Boltenhagen s promenádou a nádhernou písčitou pláží, kterou díky zvolenému termínu bude možné plně využít pro relax i koupání.

Palác v PostupimiPalác v Postupimi

Ani po cestě zpět nebudete jen vysedávat v autobuse. „Zastavíte se v proslulé Postupimi a prohlédnete si zámek Cecilienhof známý postupimskou konferencí,“ doplňuje Lenka výčet cestovatelských zastavení, která v rámci letošní novinky podniknete.

Ochutnejte rybí speciality severního NěmeckaOchutnejte rybí speciality severního Německa

Pokud prahnete po poznání s historickým nádechem a s odpočinkem v sousední zemi, je zájezd To nejlepší ze severního Německa + PLAVBA HAMBURKEM + LÁZNĚ U BALTU ta nejlepší možnost.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024