Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Nový autobusový zájezd do Itálie: Objevte to nejkrásnější z Florencie a poznejte Řím!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 29. 12. 2014 | Přečteno: 1060x

Sladká Itálie, kolébka renesance, Věčné město... Poetická pozvánka, nemyslíte? Představujeme vám nový zájezd do Itálie, během kterého uvidíte to nejzajímavější z Florencie a Říma. Poznáte vybrané skvosty obou starobylých měst, zaplaví vás emoce při pohledu na antické památky a třeba i vhodíte minci do slavné Fontány di Trevi. Splňte si ale jedno přání už nyní a pojeďte s námi objevovat bohatství Říma a Florencie!

Západ slunce nad FlorenciíZápad slunce nad Florencií

Za poznáním, zábavou i novými zážitky vyrážíme klimatizovaným autobusem z Ostravy začátkem května a přistoupit k nám můžete taktéž v Olomouci, Prostějově, Vyškově, Brně a dokonce i v Bratislavě.

Ráno už se vzbudíte poblíž kouzelné Florencie. Do centra města nás dopraví vlak. Po svých pak zamíříme k nejkrásnějším památkám tohoto italského města. Na Piazza della Signoria uvidíme známou Neptunovu Fontánu Bartolomea Ammannata. Prohlédneme si dům Dante Alighieriho a prohlédneme si známá místa jako kostel Santa Maria Novella, Piazza Doumo nebo Gallerii dell'Accademia.

Během dalších dvou dnů vám náš průvodce představí krásy Říma a zasvětí vás do příběhů, které formovaly nejen Věčné město, jak se Římu přezdívá, ale i hrdý národ. Navštívíme Koleseum, Forum Romanum i pahorek Palatin. Podíváme se k nejslavnější fontáněFontána di Trevi, kterou proslavil Fellini ve svém Dolce Vita a vhodíme do ní minci, abychom se někdy v budoucnu do Říma vrátili...

Putujte s námi historií světa, splňte si sen o cestování a objevte bohatství Florencie a Říma s novým zájezdem z nabídky Radynacestu.cz!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024