Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Splňte si dětský sen... Koupání na bílých plážích v Miami a Disney World!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 12. 8. 2015 | Přečteno: 963x

Relaxovat na pláži v Miami a koupat se ve vodách oceánu? Potykat si s Mickey Mousem, prohlédnout si na 250 druhů zvířat nebo se vyřádit v luxusním aquaparku? Amerika je zemí neomezených možností a my vám ji představíme v tom nejlepším světle. Poznejte s Radynacestu.cz Miami a navštivte Disneyho svět plný zábavy!

Nádherné panorama Miami Nádherné panorama Miami

Je jedno, jestli je vám pět nebo pětašedesát, Miami vám vykouzlí úsměv na tváři. Ostatně vzpomeňte si na vybělené úsměvy hollywoodských hvězd. Těm to jde přece docela dobře, ne? Vždyť také spousta z nich vyrůstala právě v Miami a na místních plážích stavěla domy z písku. Dnes si tady stavějí domky za miliony a plní si svůj sen. Splňte si i vy ten svůj a podívejte se do Ameriky s námi!

Floridské město Miami je zážitkem samo o sobě ve dne i v noci. Naše průvodkyně Magdaléna Jurczygová vám ukáže divokou stránku velkoměsta a komfort místních pláží, ale i klidnou atmosférou dýchající zákoutí. Navštívíte s ní dům Ernesta Hemingwaye, nejstarší část Miami Coconut Grove nebo malebné obchůdky v Key West - nejjižnějším bodu USA.

Pamatujete na legendární film Zachraňte Willyho? Pak by vás mohla zaujmout přehlídka vycvičených lachtanů, tuleňů a kosatek v místním Seaquariu. Celý svět věnovaný králi animovaného filmu Waltu Disneymu nabídneme poslední den zájezdu spolu s výletem do Orlanda. Obrovský zábavní park Disney World je rozdělen do čtyř velkých tematických okruhů - zábava, věda a technika, film a zvířata.

Pojeďte se do Miami pobavit i poučit s novým zájezdem CK Radynacestu.cz!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024