Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

VIDEOMEDAILONEK Pavla Volfa: osudové Benátky, věčná láska Řím a práce snů

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 31. 3. 2017 | Přečteno: 2880x

Pavel Volf je vynikající průvodce a velký milovník pravé italské kávy. Nechybí mu nadšení, znalosti ani pokora. Specializuje se na Itálii, kde prožil třetinu svého života. Antika, baroko, vůně moře, zmatky, spousta lidí – to všechno na ní miluje. Kouzlo Itálie ale objevil nejen v Benátkách a věčném Římě. Provede vás utajenými krásami menších měst i zapadlými kouty na předměstí. Seznamte se!

Místo deštníku v ruce je jeho poznávacím znamením čepice. Díky ní Pavla Volfa poznáte na desítky metrů daleko. Když se ale zaposloucháte do jeho povídání, nevzdálíte se od něj už ani na metr.

„Itálie mě neskutečně baví a zajímá, toulat se po místech, která nejsou turisticky vyhledávaná, ta skrytá, kde nic není, ale to „nic“ stojí za to alespoň jednou za život vidět.“ Zažijte je s Pavlem a dozvíte se třeba i to, co v moudrých knihách dosud nestojí. 

Do země, jejíž tvar připomíná botu, zabloudil náhodou, ale neustále se tam vrací. Mentalita místních, rozmanitost života, gastronomie, zábava i všudypřítomný ruch... zkrátka atmosféra Itálie – to je to, co se na zájezdech snaží ukázat každému jednomu cestovateli.

A proč se dal Pavel dohromady právě s Radynacestu.cz? „V prvé řadě je to absolutní serióznost k zákazníkům i zaměstnancům, a navíc je to jediná cestovní kancelář, která posílá do světa malé skupiny. O tom to totiž celé je.“ Další skupinka vyráží na cestu už velmi brzy. Aktuální seznam zájezdů, na kterých se na vás Pavel těší, najdete zde.

Je cestování vaše droga? Staňte se našimi průvodci!

Zahřála vás slova Pavla Volfa? Už dlouho hledáte práci v solidní společnosti s výjimečným kolektivem, která by vás opravdu bavila? Hledáme nové tváře, cestovatele tělem i duší. Přihlaste se o svou práci snů u nás.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024