Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

AKCE: 3 tipy na zájezdy pro děti - Československé prázdniny, jaké jste ještě nezažili

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 17. 6. 2020 | Přečteno: 675x

Připraveni na Česko? Připraveni na Slovensko? Připraveni na velké dobrodružství s tím, koho máte nejraději? Prožijte léto v Česku, jak ho neznáte. S průvodci, kteří mají nacestováno, znají souvislosti, vypíchnou ty největší zajímavosti, a hlavně vám dají ochutnat pravou atmosféru tradičních Beskyd, Krkonoš či Oravy. V každém ohledu ale tak, aby to bavilo hlavně vaše děti!

Československé prázdniny jsou tady!Československé prázdniny jsou tady!

Krkonoše volají… Sněžka, Černá hora, Portášky – hned třikrát vyrazíme na lanovkové dobrodružství v rámci zájezdu Krkonoše pro rodiče a děti + STEZKA KORUNAMI STROMŮ + PECKÝ PIVOVAR.

Ochutnáme také tradiční českou kuchyni a pánové se mohou těšit na pecké pivo. Užijeme si jízdu na koloběžkách až do Velké Úpy. Horskou krajinu z jiné perspektivy objevíme na Stezce korunami stromů. A notnou porci zábavy si vychutnáme na unikátním hřišti Pecka, kde budeme dětem tak trochu závidět, že už jsme vyrostli...

Střelba z kuše na hradě HukvaldyStřelba z kuše na hradě Hukvaldy

Raději byste do Beskyd? Rodinné léto pod Pustevnami, jaké jste nezažili – šité na míru pro malé i velké cestovatele – vám přinese zájezd Beskydy pro rodiče a děti + MUZEUM TATRY + HRAD HUKVALDY.

Horskou krajinu si vychutnáme z koňského hřbetu i ze stezky Valaška. Pravý adrenalin zažijeme na bobové dráze na Čeladné. Rozděláme si oheň jako v pravěku, prozkoumáme muzeum Tatry a zastřílíme si z kuše. Ochutnáme hukvaldské lopaťáky i štramberské uši. A čeká nás i tajemná noční výprava…

Plavba na tradičních pltíchPlavba na tradičních pltích

No a nakonec se vydáme až za kopečeky – ty slovenské. Krajina lesů, horských soutěsek, zvlněných kopců a příběhů z dávných časů vás bude čekat v malebném i drsném kraji kolem řeky Oravy. Název zájezdu napoví víc: Orava s lehkou turistikou i pro děti + PLAVBA NA TRADIČNÍCH PLTÍCH.

Užijeme si společně plavbu k Oravskému hradu i jízdu historickou železnicí. Projdeme se dolinami či dierami, zrelaxujeme v moderním aquaparku a odhalíme dávná tajemství modrotisku. Vyzkoušíme také kávu od místního nadšence a tradiční sýrové dobroty. Zkrátka zažijeme Slovensko všemi smysly. 

Další zájezdy, při kterých se vydáme objevovat Česko, jak jej dosud neznáme, najdete průběžně na webu. A pro zpestření léta se můžete s dětmi vypravit i na některý z našich jednodenních výletů, které aktuálně připravujeme. Najdete je klasicky na podstránce Cestovatelské akce a besedy. Krásné prázdniny!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024