Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Cestování luxusním busem za zážitky je zase v kurzu

Autor: Pavlína Sedláčková, Radynacestu.cz | Vydáno: 1. 11. 2023 | Přečteno: 1618x
Téma: Blog, Autobusové zájezdy, Nastuptesi

A je rozhodnuto. Jedeme za zážitky! Ale jak? Autobusem, vlakem, vlastním autem nebo letadlem? A vydrží cestu děti? Kdo bude řídit, pojedeme-li autem? Co když bude mít vlak velké zpoždění a jak se pak dostaneme přímo do cílové destinace z nádraží? Možností je spousta, ale správná odpověď jen jedna. Pojeďte s námi naším zájezdovým autobusem!

Parkování, trasa cesty, dálniční poplatky, kde a za jakou cenu doplnit palivo – tak toto všechno nemusíte vůbec řešit. Postará se o to naše sesterská společnost Nastuptesi.cz.

Cestování luxusním busem za zážitky je zase v kurzuCestování luxusním busem za zážitky je zase v kurzu

Jaké výhody přináší cestování autobusem? 

Pokud zrovna nebydlíte v Praze nebo jiném městě, které disponuje letištěm, výhoda cestování autobusem je ta, že nemusíte jezdit nikam daleko a hledat parkování nebo vhodný odvoz. Autobusové zájezdy nabízí většinou více nástupních míst napříč republikou, a tak si jednoduše zvolíte to, které bude nejblíže vašeho domova. 

Při nástupu nemusíte procházet pasovou kontrolou a odbavovat svá zavazadla, prostě jednoduše odevzdáte kufr řidiči a průvodkyně vás usadí na konkrétní místo. A když zmiňuji průvodkyni, věřte, že u nás v Radynacestu.cz máme jen ty nejlepší a nejzkušenější!

Odpočinete si

Cestou se můžete věnovat tomu, čemu právě chcete – číst si, poslouchat hudbu, koukat na film nebo jen tak rozjímat a plánovat, co všechno asi zažijete. Náš zkušený řidič je tu totiž pro vás a váš zážitek z cesty. Trasu umí téměř nazpaměť a o přestávkách vám nabídne pochoutky z autobusového menu.

Můžete si dát chlazený nealko nápoj, pivo, kávu… Vy si jednoduše odpočinete a nebude vás stresovat žádná nepřehledná dopravní situace. Klidně si tedy dopřejte skleničku či dvě a nemusíte počítat, kdy můžete znovu řídit.

Kdyby vám bylo po cestě chladno, řidiči pro vás mají nachystané dekyKdyby vám bylo po cestě chladno, řidiči pro vás mají nachystané deky

Poznáte nová místa i nové lidi

Cestování autobusem vám umožní poznat více nových míst, než kdybyste vyrazili na dovolenou letadlem. Navíc se setkáte s novými lidmi, se kterými můžete sdílet zážitky nejen během jízdy, ale i během celého výletu. Nikdy nevíte, koho potkáte – může to být někdo z místní komunity, další cestovatel nebo třeba i nový přítel.

Ušetříte

Cestování autobusem je často finančně výhodnější než letenky nebo jízdenky na vlak. Pokud nechcete příliš utrácet, autobus je skvělou volbou. Ušetříte tak například na jiné zážitky během vašeho dobrodružství.

Na palubě našich busů vás čeká pohodlí a spousta místa na nohy

Naše luxusní zájezdové autobusy jsou ideální právě pro delší cesty Evropou. Disponují pohodlnými sedačkami s nastavitelnou polohou, opěrkou pro chodidla a možností vysunout si sedadlo do uličky. Pro vaši bezpečnost je každé sedadlo vybaveno pásem. 

Abyste měli ještě větší pohodlí, domluvili jsme se s výrobcem a nechali odstranit jednu řadu sedadel. Díky tomu budete mít více místa na nohy.

Sedačky v obou našich autobusech nabízí více místa na nohy, než je běžnéSedačky v obou našich autobusech nabízí více místa na nohy, než je běžné

Samozřejmostí je wifi připojení a u autobusu MAN také možnost nabíjení přes USB port na každém dvojsedadle.

Na cestu od nás dostanete také časopis (Dieta, Food, Maminka, Moje Psychologie), ze kterého vzejde nejedna inspirace na recept nebo odhodlání něco vyzkoušet či změnit. Pravidelně jsou poskytovány pauzy na protažení a toaletu, avšak autobus má také své vlastní WC.

Náš nejnovější autobus MAN Lion's CoachNáš nejnovější autobus MAN Lion's Coach

A kam se s Radynacestu můžete autobusem vydat?

Jedním z nejoblíbenějších zájezdů, a vlastně už takovým evergreenem v naší nabídce, je Provence, která vás svou vůní jihu zkrátka dostane. Populární jsou také jednodenní nebo kratší zájezdy k našim sousedům, třeba polský Krakow a Wieliczka

Vydejte se s námi za zážitky a vyberte si některý z našich autobusových zájezdů nebo si u nás rovnou autobus pronajměte i s řidičem.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024