Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

SMYSLUPLNÝ DÁREK ZA VYSVĚDČENÍ? Cestujte s dětmi třeba za pokladem v Paříži. A bez stresu!

Autor: Jana Sobíšková, Radynacestu.cz | Vydáno: 23. 1. 2023 | Přečteno: 539x
Téma: Paříž, Dubaj, Londýn, Tipy

Přemýšlíte, jak potěšit své děti za výzo? Co třeba nezapomenutelným výletem? Á, už vidíte ty nervy na cestě, že všechno je na vás, znuděné děti, které čekají, než najdete tu správnou trasu... S námi se stresu bát nemusíte. Nadělte si tu nejúžasnější rodinnou dovolenou a zbytek svěřte profesionálům!

Podle mapy za pokladem...Podle mapy za pokladem... 

Jako rodiče a zároveň cestovatelé sami dobře víme, jak cestování s dětmi běžně vypadá. Ať s cestovkou nebo na vlastní pěst. Jak není předem vše pečlivě naplánované a zážitky se hledají za pochodu, dochází nejen ke zbytečně vypjaté atmosféře, ale také ke ztrátě drahocenného času, kterou na dovolenou máte. Věděli jste, že máme speciální zájezdy vyvinuté pro rodiče s dětmi? Každá minuta je naplněná dobrodružstvím, a to i za pomoci cestovatelského deníku, které vytvořili naši zkušení průvodci. Ti se starají o to, aby všechno šlapalo a nudu s sebou neberou! Poznání přetaví v zábavu, přidají vzrušení z možnosti najít poklad, a z vaší dovolené udělají jeden velký zážitek! Tak kam to bude?

Jezerní město v pařížském DisneylanduJezerní město v pařížském Disneylandu

Pohádkové dobrodružství pro malé i velké čeká v Paříži. Průvodce dětem rozdá zmíněné deníky, aby se mohly vydat po stopách slavného cestovatele. Nevynecháme proslulou Eiffelovu věž, ani procházku po bulváru Champs Elysées. Prožijeme den v největším zábavním centru Evropy – Disneylandu. Vraťte se na chvíli do dětských let! 

Jízda londýnským doubledeckeremJízda londýnským doubledeckerem

Milují vaše děti Harryho Pottera? Vezměte je na oblíbený londýnský eurovíkend, během kterého uvidíte to nejlepší z Londýna a lokality, kde se dnes již kultovní film natáčel. S fundovaným průvodcem navštívíte studia Warner Bros, projedete se doubledeckerem, lodí po Temži nebo na obřím kole London Eye. Ponořte se do filmového světa Harryho Pottera a poznejte Londýn! 

Vodní radovánky v DubajiVodní radovánky v Dubaji

Připravte svým ratolestem exotický zážitek v Dubaji. Tobogány v aquaparku na umělém poloostrově a dobrodružná cesta za pokladem! Vydejte se námi na napínavou výpravu se slovutným cestovatelem a jeho tajným deníkem. Užijeme si svět lega, vodu i adrenalinovou jízdu džípem po dunách. Dopřejte si s dětmi společné zážitky v Emirátech!

Vaši malí cestovatelé si zájezd s námi maximálně užijí, protože na děti jsme specialisté. A věřte nám, že jako rodiče se budete bavit také. Věnujte dětem za vysvědčení dárkový poukaz na některý z našich zážitkových zájezdů pro rodiče s dětmi a přesvědčte se sami, že s dětmi se dá cestovat i bez stresu.

Poznávejte svět, poznávejte sebe!

Kam byste si s dětmi přáli cestovat?

Celkem hlasovalo 3 čtenářů.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024