Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Člověk vs. poušť! Objevte město superlativů Dubaj a šejkovo království Abú Dhabí...

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 7. 4. 2015 | Přečteno: 1040x

Co všechno je člověk schopen vytvořit uprostřed pouště? Neuvěřitelné! Skromnost stranou, luxus vpřed. Objevte s námi město superlativů Dubaj, kde mrakodrapy rostou jako houby po dešti a uprostřed nákupního centra stojí sjezdovka. Navrch přidáme návštěvu Abú Dhabí, sídla šejka Zayeda.

Dubaj je městem budoucnostiDubaj je městem budoucnosti

Dubaj je synonymem luxusu, přesto si Evropané mohou cestu do této arabské perly v klidu dopřát. Oproti jiným arabským metropolím jsou tady k turistům mnohem otevřenější a vstřícnější. Na své bohatsví jsou ovšem náležitě hrdí.

Aby také ne, když v Dubaji najdete hned několik světových nej - nejluxusnější hotel Burj Al Arab, nejvyšší budovu Burj Khalifa nebo největší uměle vytvořený poloostrov Palm Jumeirah.

S podzimním zájezdem Radynacestu To nejlepší z Dubaje + Abú Dhabí samozřejmě všechna tato nej uvidíte, ale nabídneme ještě mnohem víc. Vezmeme vás do nákupního centra Mall of the Emirates, kde se nachází opravdová rarita -  lyžařská sjezdovka, na které si můžete zalyžovat.

Ukážeme vám také původní způsob života v Dubaji. Navštívíme místní muzeum a prohlédneme si historické domečky a dřevěné lodě. Pro milovníky nákupů pak bude opravdovým výletem do ráje návštěva souků - orientálních tržišť se zlatem či kořením.

Přestože Dubaj je turistickým centrem země, hlavním městem a sídlem šejka Zayeda je Abú Dhabí. Právě tady se nachází největší zábavní park světa Ferrari World s nejrychlejší horskou dráhou pojmenovanou Ferrari Rossa. Nablýskané vozy se totiž v Abú Dhabí každoročně prohánějí na dráze slavné Formule 1

Zažijte arabský luxus, zažijte Dubaj a Abú Dhabí!

 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024