Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Co mám od zájezdu očekávat? Bude se mi líbit? Je vhodný právě pro mě?

Autor: Martin Šimek, Radynacestu.cz | Vydáno: 24. 11. 2020 | Přečteno: 2007x
Téma: Ptáte se

Naše zájezdy jsou zaměřeny na autentické zážitky a pohodové cestování. Není to honička po památkách. S jinými cestovními kancelářemi byste toho možná stihli za daný čas o něco více. My chceme, abyste viděli ta nejznámější místa, ale měli také čas si v klidu vychutnat třeba kávu, skleničku vína či tradiční místní dobrotu.

Do programu průvodce zařadí vždy i něco neobvyklého, například zajímavá místa, která byste v bedekru nenašli, ale mají je rádi místní. Více než na dějiny se naše zájezdy zaměřují na současnost a prožitky. Samozřejmostí jsou však i historické souvislosti, ovšem přiměřenou, zajímavou, a hlavně zábavnou formou. Během cesty s námi nemusíte tápat a bloudit. Naopak se můžete v klidu a bez starostí věnovat novým zážitkům.

Budu se muset nějak přizpůsobovat skupině?

Vždy je naplánován odchod od hotelu v určený čas. Průvodce doprovází skupinu proto, abyste nemuseli sami tápat na místě a abyste prožili celý zájezd v klidu a bez starostí. S průvodcem a skupinou se tak můžete soustředit jen na to, kde je co zajímavého a co vidíte kolem sebe. Na vytipovaných místech budete mít prostor k tomu, abyste si vše vychutnali po svém. Potom se připojíte ke skupině opět v domluvený čas. 

Skupiny máme malé a je v nich dobrá atmosféra. Na zájezdy s námi jezdí lidé, kteří cestování milují. Nebudete sami, ale můžete prožít čas s dalšími cestovateli a třeba večer u skleničky vína poznáte i nové přátele. Na druhou stranu budete mít dostatek prostoru jen pro sebe, pokud jej budete potřebovat. 

Můžu se zúčastnit třeba jen poloviny programu, odpojit se a následně znovu připojit ke skupině?

Ano, samozřejmě, domluvíte se s průvodcem, který vám i poradí, jak se ke skupině můžete znovu připojit nebo jak se dostanete na místo, které chcete navštívit individuálně. 

Na zájezdu nechceme nikoho omezovat, naopak jsme rádi, pokud si užijete cestu i podle svých zájmů a představ. To je klíčem k tomu, abyste byli co nejvíce spokojeni. Průvodce je vám v tomto nápomocný a můžete ho využít do té míry, jak budete chtít vy osobně.

Budu mít i nějaký volný čas?

Ano, v programu je počítáno s volným časem jen pro vás, abyste měli čas si dané místo užít po svém, projít se nebo si zajít někam individuálně. Jak už bylo řečeno, pokud vám bude volného času připadat i tak málo, můžete se od skupiny odpojit a později znovu připojit podle své chuti. 

Po celodenním programu si večer navíc můžete zajít třeba na skleničku či romantickou procházku a přijet na hotel sami. Průvodce a skupinu tak využijete jen tehdy, když budete sami chtít. Pokud chcete nějaké místo navštívit mimo program, průvodce vám poradí, jak se tam nejlépe dostat.

Jak probíhá program, nebude tam moc kostelů a historie?

Snažíme se, aby program byl vždy vyvážený. Naši průvodci nejsou „mluvící hlavy“ a učitelé dějepisu. I u historických památek se dozvíte především zajímavé souvislosti a historické informace přístupnou a zajímavou formou. Důležité je, abyste poznali nová a neobvyklá místa, kromě nejznámějších míst se podíváte také tam, kde to mají rádi místní.

V čem se lišíte od pobytových zájezdů?

Naše zájezdy jsou zaměřeny především na nové zážitky a poznávání nových míst. Po celou dobu zájezdu je vám k dispozici náš průvodce, což u pobytových zájezdů není možné, jelikož má delegát na starost mnohem více klientů. Pokud sami nechcete, nemusíte se o nic starat, celý program, transfery i vše ostatní je zajištěno. A s nenadálými problémy pomůže právě průvodce, který s vámi bydlí ve stejném hotelu, a je vám tak jednoduše k dispozici téměř nonstop. 

I my ale máme připraveny zájezdy v kategorii „Relax u moře“, které jsou více odpočinkové. Nebyli bychom to však my, pokud bychom i na těchto zájezdech nedbali na to, abyste mohli vyrazit na zajímavý výlet a prožít něco nového.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024