Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

ESO Z RUKÁVU specialistky Karolíny Petrové

Autor: Karolína Petrová, Radynacestu.cz | Vydáno: 25. 4. 2024 | Přečteno: 286x
Téma: Francie, Eso z rukávu

Eso z rukávu specialistky KájiEso z rukávu specialistky Káji

Můj top zájezd je Paříž s Provins. Našla jsem skrytou perlu, kterou žádná jiná cestovní kancelář nenabízí a kam nejezdí ani davy zahraničních turistů. Město Provins, to je středověký klenot, jen kousek od Paříže. Připraveni na zážitky? Čekají na vás křivolaké uličky, mohutné hradby a strážní věže, spousta středověkých paláců, malebné krámky, růžová zahrada a spleť podzemních chodeb, kde se skladovalo hlavně šampaňské. Jen si dejte pozor, v podzemí byste se bez místního průvodce mohli lehce ztratit.

Ovšem zůstat sedět na hlavním náměstíčku La place du Chatelet a dát si lokální limonádu z růží a místní medové sušenky je možná vůbec to nejlepší, co můžete v Provins zažít. Atmosféru pohádkovosti sem tam dotváří procházející exkurze francouzských školáčků oblečených do středověkých modrých lněných košil, čepců a špičatých kožených botiček... A bonus na závěr? Minimum zahraničních turistů! Pojeďte si skrytou perlu Francie vychutnat i vy.

Chci jet


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024