Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

FOTOREPORTÁŽ: Jak jsme hasili žízeň po poznání – Dublin + Mohérové útesy!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 9. 8. 2018 | Přečteno: 2669x
Téma: Fotoreportáž, Dublin

Víte, že s Radynacestu.cz můžete objevovat irský Dublin? My měli to štěstí, že nás už na letišti čekala Vlaďka Svitáková, nadšená průvodkyně, která miluje všechno irské – od místních obyvatel přes jejich muziku až po pivo Guinness. Své nadšení pro zemi s dechberoucí přírodou na nás okamžitě přenesla. A neopouští nás ani dnes! Přesvědčte se, jak poutavé Irsko umí být na autentických fotografiích přímo ze zájezdu To nejlepší z Dublinu + Mohérové útesy.

Slavný Temple BarSlavný Temple Bar

Na slavné Temple Bar jsme skončili hned první večer. Celá ulice je poseta bary. A nechybí ani český bar, kde obsluhují Češi a Slováci. Zatoužíte-li po domově, můžete si objednat kofolu, plzeňské pivo nebo třeba kačenu se zelím.

Hrad BunrattyHrad Bunratty

Hrad Bunratty, kde se nachází i skanzen, jsme navštívili po cestě na Mohérové útesy. Byl to výlet do středověku, s ovečkami, kozami, rašelinou, se kterou se topilo... i milým občerstvením, kde vaří v dobových kostýmech. Ochutnali jsme bramborový salát s cibulí a byl vynikající!

Návštěva skanzenuNávštěva skanzenu

Skanzen u hradu byl skvělý, vše se dalo ohmatat, domečky se daly navštívit. V areálu byla i místní zvířata.

Obdivování oceánuObdivování oceánu

Krátká zastávka u oceánu rozhodně stála za to. Na Irsko bylo nezvyklé teplo, a tak nejeden cestovatel zchladil nohu v oceánu. Velice příjemné – doporučujeme!

Mohérské útesyMohérské útesy

Moherské útesy, to je úchvatná příroda, která si zaslouží obdiv. My ji mohli obdivovat při procházce. A měli jsme štěstí – oceán byl tak klidný, že jsme viděli i delfíny. Nechybí ani obchody se suvenýry a restaurace se speciální rybí polévkou.

Jak se vyznat v Dublinu?Jak se vyznat v Dublinu?

Průvodkyně Vlaďka Svitáková nám podrobně vysvětlila a ukázala, jak se neztratit v Dublinu a co všechno zajímavého můžeme zažít a vidět. Rady a tipy nad zlato.

Ochutnávka v továrně GuinnessOchutnávka v továrně Guinness

Hned jsme vyrazili do továrny na slavné irské pivo Guinness. Prošli jsme ukázkami s celou výrobou piva a na konci nás čekala skvělá ochutnávka s výhledem na celé město. To musíte zažít!

Irský večerIrský večer

Irský večer je bonus, který si musíte domluvit v cestovce předem, ale ochudit se o něj by byla škoda. Čeká vás bohaté menu o třech chodech, vystoupení zpěváků a tanečníků, pravá irská whisky, Guinness a spousta zábavy, dobře naladěných lidí a všechno to duní a zpívá... Prostě atmosféra, kterou nic nenapodobí.

Společná fotka u Oscara WildeSpolečná fotka u Oscara Wilde

Společná fotka na závěr zájezdu v Dublinu. Nad námi socha Oscara Wildea, okolo příjemný park a v čele naše průvodkyně Vladimíra Svitáková. A příště na ní můžete být i vy! V červnu 2019 se na vás těšíme.

Mrkněte na program zájezdu To nejlepší z Dublinu + Mohérové útesy už teď! To bude zážitků... s nadšenými cestovateli jako jsme my i vy. No ne? 


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024