Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

AKCE: Galavečer Národního divadla moravskoslezského prozradil výherce zájezdu

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 23. 9. 2019 | Přečteno: 1201x

Stoprvní sezona Národního divadla moravskoslezského byla úspěšně zahájena a CK Radynacestu měla tu čest být součástí pestrého programu slavnostního galavačera. Majitel cestovky, Martin Šimek, se na pódiu divadla stal na pár chvil tvůrcem osudu jednoho z předplatitelů a poslal ho na letecký zájezd do sladké Florencie. 

Průvodce večerem, herec Vladimír Polák, a majitel CK Radynacestu Martin ŠimekPrůvodce večerem, herec Vladimír Polák, a majitel CK Radynacestu Martin Šimek

Galavečer k otevření sezony diváci poprvé strávili hned ve dvou divadlech, tradičně ovšem se všemi čtyřmi soubory Národního divadla moravskoslezského. Již 101. sezona byla zahájena mixem opery, operety, baletu a činohry.

Slavnostní galavečer odstartoval 101. sezonu Národního divadla moravskoslezskéhoSlavnostní galavečer odstartoval 101. sezonu Národního divadla moravskoslezského

Součástí galavečera bylo již tradičně losování výherce leteckého zájezdu, který jsme jako hrdí partneři předplatného poskytli. Výherce tentokrát poletí ve dvou do kolébky renesance – Florencie.

Chvilka napětí při losování výherce přímo na jevišti divadlaChvilka napětí při losování výherce přímo na jevišti divadla

A kdo si zájezd To nejlepší z Florencie odnesl? Šťastnou výherkyní je paní Ludmila z Ostravska. Děkujeme za skvělý večer a na viděnou v divadle i na cestách! 

Výherkyně zájezdu do FlorencieVýherkyně zájezdu do Florencie

Více fotografií z galavečera najdete na stránkách Národního divadla moravskoslezského, stejně jako vstupenky na aktuální představení. 

Děkovačka Národního divadla Moravskoslezského a jeho herců i tanečníkůDěkovačka Národního divadla Moravskoslezského a jeho herců i tanečníků


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024