Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Jak kvalitní jsou vaše zájezdy? Jaké bude ubytování?

Autor: Martin Šimek, Radynacestu.cz | Vydáno: 24. 11. 2020 | Přečteno: 2183x
Téma: Ptáte se

Mohli bychom zde vypsat mnoho superlativů. Za nás ale hovoří cestovatelé, kteří s námi již jeli na zájezd. Přesvědčte se sami na stránce s recenzemi zákazníků.

Abyste byli na cestách s námi spokojeni, ladíme pečlivě každý zájezd. Myslíme dopředu a věnujeme se všem detailům. Víme, jak je důležitá pohoda a klid během cesty.

Každý termín zájezdu je jedinečný, například co do počasí nebo dopravní situace na místě, proto naše specialistky probírají a dolaďují poslední detaily ještě před odjezdem s daným průvodcem.

O tom, jak pečlivě vybíráme průvodce, se můžete opět přesvědčit na stránce s recenzemi. Tam se dočtete, jak hodnotí průvodce ostatní cestovatelé z minulých zájezdů.

Jaké kvality je ubytování?

Obvykle vybíráme hotely v kategorii 3* až 4*. Podle našich zkušeností hotely s více hvězdičkami příliš zbytečně zvyšují cenu zájezdu. Všechny hotely máme ale vyzkoušené, vybíráme je opravdu pečlivě, a hlavně podle předchozích zkušeností. Na daná místa cestujeme často a pravidelně, proto můžeme s jistotou říci, že námi vybraný hotel má ten nejlepší poměr ceny a kvality.  

Je hotel blízko centra?

Hotely poblíž centra jsou velmi často předražené a cena neodpovídá kvalitě. To by zbytečně ještě navyšovalo cenu zájezdu. Naší výhodou je však dlouhodobá praxe při spolupráci s hotely, díky níž dokážeme zajistit kvalitní hotel za dobrou cenu a zároveň v dobré dopravní dostupnosti. Snadno se tak dostaneme na místa, která máme v programu. Pokud ale je ta možnost, tak zajišťujeme hotely i poblíž centra.

Když se změní časy odletu nebo příletu, stihneme program?

Ano, v programu vždy máme rezervu pro nečekané události a zpoždění. Průvodce je zkušený a podle aktuální situace může některá místa v programu „přeskládat“ tak, aby se vše zvládlo v pohodě a podle momentálních podmínek na místě.

Co pro mě můžete udělat navíc, když informace na internetu o památkách jsem schopen dohledat sám?

S průvodcem se na daném místě rychleji zorientujete. Nemusíte bloudit a hledat, co je třeba, a ztrácet tak čas. Celou cestu prožijete v klidu a bez starostí. Náš program je naplánován tak, aby vše na sebe navazovalo a neměli jste zbytečné prostoje. V případě problémů se máte na koho obrátit. S průvodcem se také podíváte na místa, která v bedekrech nenajdete a nejsou tak plná turistů, místa, která mají rádi místní. Dozvíte se od něj také plno zajímavých tipů, o kterých se na internetu nepíše a znají je jen místní a naši průvodci.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024