Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Je cena za zájezd férová a co zahrnuje?

Autor: Martin Šimek, Radynacestu.cz | Vydáno: 24. 11. 2020 | Přečteno: 3994x

Naše ceny jsou férové. Cenu zájezdu skládáme jako puzzle ze všech služeb, které pro vás nakupujeme. Cena vychází tedy z konkrétních nákladů na cestu a pobyt a k tomu je připočtena naše přirážka, která slouží k provozu kanceláře, a tedy zajištění vaší cesty.

Podrobná příprava zájezdu je časově náročná a naši specialisté pracují profesionálně. S námi máte jistotu, že vše bude klapat. Pokud bychom se snažili na něčem šetřit, projevilo by se to nevyhnutelně v kvalitě a vaší spokojenosti. Nesoupeříme s jinými cestovními kancelářemi cenou, pokud má podobný zájezd jiná CK levnější, je třeba se ptát, na čem ušetřili.

Co cena zájezdu zahrnuje?

V ceně je zahrnuto vše pro hladký průběh vaší cesty. Jde především o letenku na vaše jméno, ubytování se snídaní a doprava z a na letiště. V ceně je průvodce po celou dobu zájezdu a často také různé výlety na místě. Pokud je nějaká aktivita nebo výlet fakultativní, je možné si ho doplatit zvlášť nebo si na místě udělat vlastní program. Totéž se týká vstupenek. Večeře na hotelu nezajišťujeme, protože upřednostňujeme ochutnání místních a autentických jídel oproti masovému stravování v hotelu. S výběrem jídla vám pomůže průvodce, můžete jít třeba na večeři společně se skupinou. Cena v neposlední řadě také zahrnuje naše know-how a zkušenosti, které vkládáme do každého zájezdu.

Zálohy se platí postupně? 

Ano, zájezd se platí na 3 postupné platby.

    1. platba 50 % je splatná do 3 pracovních dnů od obdržení kalkulace
    2. platba 25 % – splatná 4 měsíce před odjezdem 
    3. doplatek 25 % – splatný měsíc před odjezdem (pokud si zájezd objednáváte méně než měsíc před odjezdem, je nutné uhradit celou částku najednou) 

Vždy po obdržení vaší platby zajišťujeme služby konkrétně pro vás, především jde o nákup letenky na vaše jméno, hradíme zálohu a poté doplatek za ubytování na hotelu.

Mohu dostat nějakou slevu?

Vzhledem k tomu, že naše cena je férová a zahrnuje námi placené náklady, nemůžeme poskytovat slevy. Jedinou výjimkou je sleva pro věrné klienty v rámci věrnostního klubu, o kterou snižujeme přirážku pro nás.

Co když se zájezd nenaplní nebo zruší? Dostanu peníze zpět?

Vzhledem k tomu, že máme na zájezdu malé skupinky a pro uskutečnění leteckého zájezdu stačí 6 osob, je nenaplnění velmi výjimečné. Přesto zrušení zájezdu může nastat. Důvodem může být také nečekané zrušení letu ze strany letecké společnosti. V tom případě vám nabídneme náhradní termín stejného zájezdu nebo vrácení zaplacené částky obratem zpět.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024