Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Je na vás spolehnutí? Jak dlouho jste na trhu?

Autor: Martin Šimek, Radynacestu.cz | Vydáno: 23. 11. 2020 | Přečteno: 1666x
Téma: Ptáte se

Dlouhodobě si zakládáme na maximální spolehlivosti. O tom se můžete přesvědčit z těchto konkrétních ohlasů našich zákazníků, případně na nezávislé stránce s recenzemi Google a doporučeními z Facebooku. Licenci k provozování cestovní kanceláře jsme obdrželi v roce 2009 a za tu dobu jsme vypravili už 3 382 zájezdů s 67 000 cestovateli (údaj k 20. 10. 2020).

Nikdy jsem o vás neslyšel. Proč?

Neutrácíme peníze našich zákazníků za nákladné televizní kampaně. Proto nejsme tak všeobecně známí jako jiné cestovní kanceláře zaměřené třeba na pobytové zájezdy v hotelových komplexech. Zakládáme si na naší specializaci, která není určena pro masy turistů, ale pro skutečné cestovatele.

Je možná komunikace na pobočce? Osobní kontakt?

Naše kanceláře můžete navštívit buď osobně, nebo nás kontaktovat telefonicky v uvedené otevírací době v Praze, Brně a Ostravě. K dispozici jsou vám i naše specialistky u jednotlivých destinací, které vám zodpoví všechny dotazy týkající se konkrétních zájezdů, jež spolu s průvodci sami připravují a ladí do posledního detailu.

Co se děje s mými penězi po zaplacení?

Tak jak nám postupně hradíte zálohy, tak my pro vás závazně rezervujeme místo na zájezdu a zároveň vaším jménem nakupujeme letenky, rezervujeme hotel a zajišťujeme další služby využité na zájezdu.

Když zkrachujete, jsou moje peníze chráněny?

Pokud bychom zkrachovali, tak o své peníze nepřijdete. Jsme ze zákona pojištěni pro případ úpadku. Naši pojistku si můžete jednoduše zkontrolovat. To je jedna z velkých výhod cestování s cestovní kanceláří. 

Naopak pokud si zakoupíte letenky u aerolinek na vlastní pěst, nejsou pojištěny pro případ úpadku, a musíte proto počítat s tím, že v případě jejich krachu hrozí reálné riziko, že vaše letenky propadnou bez náhrady.

Co když onemocním a nebudu moct jet?

Pro tento případ doporučujeme uzavřít současně s rezervací také pojištění storna zájezdu. V případě nemoci vás nebo vašich blízkých obdržíte od pojišťovny zpět 80 % uhrazené částky.

Když si vyberu zájezd a kvůli „Covidu“ se zruší, jak se zachová vaše CK ohledně peněz?

O své zaplacené zálohy v žádném případě nepřijdete. Již během celé „covidové pandemie“ jsme s našimi zákazníky férově komunikovali a domluvili se na dalším postupu. O tom se můžete přesvědčit na stránce s recenzemi na Googlu. Za zrušené zájezdy jsme vždy po dohodě vrátili zaplacené zálohy, zákazníky převedli na náhradní termín nebo vystavili vouchery k pozdějšímu využití.

Co všechno mám v pojištění a musím si ho sjednat u vás?

Podrobnosti k cestovnímu pojištění jsou vám kdykoliv dostupné a nic netajíme. Platí, že zahrnuje vše potřebné pro vaši jistotu a ochranu při cestování. Můžete si vybrat navíc i variantu s pojištěním pro případ storna zájezdu. To se hodí, pokud byste ze zdravotních důvodů nemohli odcestovat. Pokud máte pojištění vlastní, nemusíte si ho sjednávat u nás.

Musím něco zařizovat já, nebo se o vše postaráte?

Naším úkolem je připravit vše potřebné tak, abyste svou cestu prožili v naprostém klidu a bez starostí. Každý zájezd připravujeme s maximální pečlivostí. Myslíme dopředu na to, aby vše navazovalo, zajišťujeme vstupenky a potřebné rezervace předem. Pro vás to znamená, že necháte starosti nám, a vy si jen užíváte cestování v pohodě. Průvodce je s vámi od odletu po návrat a i v případě nečekaných událostí se postará o vše, co je třeba.

Vyřídíte mi víza a případná očkování?

Upozorníme vás na vše, co na svou cestu potřebujete, a víza pro vás obstaráme. Ale potřebná očkování do exotičtějších zemí za vás podstoupit nemůžeme, jen vám doporučíme, jak si je můžete zajistit.

Jakou máte osobní zkušenost se zemí, kam bychom cestovali?

Naši průvodci daná místa znají jako své boty. Na přípravě zájezdu spolupracují s našimi specialistkami na dané destinace. Nespoléháme na místní turistické agentury, ale vše ověřujeme na místě. Máme mnoho přátel a partnerů mezi místními lidmi, což nám pomáhá zajistit skutečně autentické zážitky mimo obvyklé pasti na turisty. Naši průvodci vám ukáží i místa, která byste sami jen tak neobjevili.

Co když se mi na cestě stane něco nečekaného?

Nepříjemné a nečekané situace se mohou bohužel stát komukoliv a kdekoliv. Pro tyto případy je na zájezdu průvodce, který má s řešením potíží na cestách zkušenosti a zvolí vždy nejlepší možnou variantu pro jejich zvládnutí. Ale zázemí má i v naší kanceláři, která mu je nápomocna 24 hodin denně. Před zájezdem od nás obdržíte nejen telefonní číslo na průvodce, ale také nouzové číslo na jednoho z našich zaměstnanců v ČR, který má pro tyto případy „nonstop pohotovost“.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024