Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

KALENDÁŘ AKCÍ: Prázdniny nabité zážitky aneb S Vašíkem na letní festivaly i do Disneylandu!

Autor: Adéla Vavřačová, Radynacestu.cz | Vydáno: 1. 7. 2019 | Přečteno: 825x

Nejdříve ilustrátorka Adéla zavřela oči a v duchu si představovala, jak bych asi mohl vypadat. Pak vzala do ruky pastelku a já jsem měl najednou světlé rozčepýřené vlasy a velké zvídavé oči. A když mi pak ke všemu ostatnímu nakreslila i batoh na záda, bylo jasné, že budu rád cestovat. Autobusy, letadly, vlaky a třeba i pěšky. A letos v létě chci na pár prima výletů vzít i vás. Tak se chystejte, vyrážíme už ve středu!    

Velký kolotoč v Disneyland parku v PařížiVelký kolotoč v Disneyland parku v Paříži

1. Ve středu 3. 7. se vydáme na Pražský hrad 

Když nemusím psát z vlastivědy písemku, mám ji docela rád. A i když jsem ještě docela malý, rád se něco dozvím třeba o tisícileté historii místa, v němž se tvořily dějiny české státnosti. (Takhle moudře budete po středečním výletu mluvit i vy. To bude babička s dědou koukat!)

2. Od 4. do 7. 7. nás tu nehledejte. Čeká nás totiž Paříž a Disneyland 

Báječné prázdniny prožijeme i na poznávacím zájezdu pro rodiče a děti v srdci Francie. Poletíme letadlem, poznáme historické hrdiny, zažijeme kopec zábavy, prozkoumáme nespočet tajemných míst a podnikneme dobrodružnou a napínavou výpravu v čase i prostoru. Už se nemůžu dočkat, až vám ukážu tu proslulou horu železa. No vždyť to říkám, Eiffelovu věž. 

3. V sobotu 20. 7. budeme zpátky v Praze. Čeká nás výprava za pověstmi Starého Města 

Bojíte se rádi? To já se na ty příběhy o přízracích, kostlivcích, čertech a duchách už docela těším. Ve staré části Prahy totiž nikdy nevíte, kdy na vás některý z nich vybafne. A jelikož jsem hlavička zvídavá a zvědavá, těším se i na plnění drobných úkolů.   

London Eye se řadí mezi TOP atrakce LondýnaLondon Eye se řadí mezi TOP atrakce Londýna

4. V pátek 2. 8. opět poletíme, tentokrát do Londýna

A až do pondělí 5. 8. se z něj na krok nehneme. Máme totiž pohodlné boty a už se nemůžeme dočkat, až si prohlédneme všechny ty světoznámé památky. A naše průvodkyně Hanka nás určitě vezme i na vyhlídkové kolo London Eye. Tak schválně, víte, co slovíčko „eye“ znamená? Mrkněte se na to se mnou.

5. Hlášení pro členy Klubu království hraček: 11. 8. končí soutěž o zájezd do Paříže 

Víte, že stačí jen uvést číslo své klubové karty a správně odpovědět na soutěžní otázku? A odměnou za pár kliknutí může být nezapomenutelný zájezd pro celou vaši rodinu do Paříže a do Disneylandu. Nechci vám radit, ale tenhle odkaz byste rozhodně měli ukázat rodičům: https://www.kralovstvi-hracek.cz/soutez. 

6. Ve středu 14. 8. půjdeme po stopách „Otce vlasti“ – Karla IV.    

Víte, co mě spojuje s Karlem IV.? Stejně jako on kdysi i já mám moc rád Prahu. A víte, že Karla IV. považují dospěláci za nejvýznamnější osobnost v české historii? Jakpak by ne, vždyť prokazoval neobyčejné státnické schopnosti a zanechal nám významný kulturní odkaz (alespoň to tak vždycky říkává můj táta).   

7. Sobota 24. 8. na Hradčanech se ponese v duchu legend a pověstí   

Jedna z legend kupříkladu praví, že kdo si neoprávněně nasadí korunovační korunu na hlavu, ten zemře. Děda mi totiž říkal, že to udělal i říšský protektor Reinhard Heydrich a o dva dny později na něj byl spáchán atentát. Už teď se moc těším, až si v srpnu společně poslechneme nějaké další zajímavé legendy a pověsti.  

Fontána di Trevi v ŘíměFontána di Trevi v Římě 

8. Ve středu 28. 8. nás najdete na trase Praha–Řím

Jak to tak vypadá, tohle léto si mě můj pokojíček moc neužije. Ale co, Řím a jeho antické památky za ty necelé dvě hodiny letu určitě stojí. A to ani nemluvím o koupání v moři. Vezmu vás na místo, kde pečou tu nejlepší pizzu na světě. A klidně se s vámi vsadím, ale tolik zmrzliny co já, tolik jí nikdy nesníte. 

9. V neděli 1. 9. slavnostně ukončíme sezonu v akvaparku Olešná

Jejda, vždyť prázdniny ještě ani nezačaly a CK Radynacestu už nás zve na ukončení letní sezony. Ale zase je fajn vědět, že tohle léto bude plné zajímavých akcí, zábavy, výletů a legrace až do úplného konce. Tak si jej pojďme pořádně užít. Těším se na vás, děti. Váš kreslený kamarád a průvodce Vašík  

Pošlete nám fotku ze zájezdu a vyhrajte!Pošlete nám fotku ze zájezdu a vyhrajte!

P.S. Nechte se (vy)fotit a (vy)hrajte!

Vůbec se nezlobte, pokud vás bude někdo z dospěláků na zájezdech pro rodiče a děti fotit. To my jsme je totiž navedli, že výměnou za vaši povedenou fotografii mohou v naší soutěži vyhrát celodenní rodinnou vstupenku do Aquapalace Praha. Tak řekněte sýr, ať vám to na těch fotkách sluší!


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024