Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Adrenalinové zážitky v Černé Hoře + to nejlepší z historie, přírody i relaxu

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 14. 6. 2021 | Přečteno: 715x
Téma: Novinka

Černá Hora je rozlohou malý stát, nabídka zážitků, na které zde natrefíte, je ale opravdu velká. Láká cestovatele na historické památky, přírodní bohatství, skvělou kuchyni i krásné pláže. Představte si to vše spojené do jednoho zájezdového programu, navíc okořeněné o opravdu vzrušující zážitky. Toužíte-li balkánskou zemi poznat a přitom si mírně zvýšit hladinu adrenalinu v krvi, zájezd To nejlepší z Černé Hory + NÁRODNÍ PARK DURMITOR + RAFTING NA ŘECE TARA byl vytvořen právě pro vás!

Národní park DurmitorNárodní park Durmitor

V průběhu 8 dnů budete moci se skvělým průvodcem poznat to nejkrásnější a nejlepší z Černé Hory, a to jako skutečný cestovatel a dobrodruh. Čekají vás zastávky ve známých městech, na nejkrásnějších plážích či na nejvyšší hoře. „Aby toho nebylo málo, na fakultativním výletu k řece Tara budete moci absolvovat jízdu na raftech a na nejdelším slackline v Evropě. Třešničkou na dortu tohoto dobrodružného programu jsou tři noci přímo v srdci národního parku DURMITOR,” vyjmenovává Katarína Kolíbalová nejzajímavější momenty zájezdu, který pro vás spolu s průvodcem Jánem Zubo připravila.

Ochutnejte tradiční pljeskaviciOchutnejte tradiční pljeskavici

Akční program bude sedět aktivním povahám a vyhlášená černohorská kuchyně potěší úplně každého. Pochutnáte si na čerstvých rybách, sýrech domácí výroby či specialitách, jako je pljeskavica a čevapi. „Mezi vyhlášené gastro zážitky patří i ochutnávky místního vína odrůdy Vranac. Na tomto zájezdu ho budete moci ochutnat přímo od lokálních výrobců v místním vinařství,” dodává Katarína a zve k objevování dalšího z černohorských trumfů pro cestovatele.

Užijte si rafting na divoké řeceUžijte si rafting na divoké řece

Rezervujte si čas na zájezd To nejlepší z Černé Hory + NÁRODNÍ PARK DURMITOR + RAFTING NA ŘECE TARA.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024