Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Černá Hora čaruje – národní parky, tajemné jeskyně i města pod ochranou UNESCO s průvodcem!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 8. 4. 2019 | Přečteno: 1520x

Černá Hora sype z rukávů samá esa – čarovnou scenérii hor, lákavé písčité pláže i historická města. A my vám ji poprvé můžeme ukázat do hloubky – s průvodcem, který má černohorskou povahu i krajinu v malíku. Představujeme vám novinku mezi zájezdy To nejlepší z Černé Hory + NÁRODNÍ PARKY + SKADARSKÉ JEZERO.

DubrovníkDubrovník

Vstupní stanicí zájezdu je Dubrovník, nejkouzelnější chorvatské město, kde přistane naše letadlo. Pak se přesuneme do přímořského Petrovacu a postupně poznáme také krásu pohádkového města Kotor, vystoupáme na Jezerský vrch a ochutnáme lahodné víno Vranac v kulisách malebné Budvy. Finálovým bodem zájezdu pak bude největší jezero Balkánského poloostrova – Skadarské jezero.

PetrovacPetrovac

A proč Černá Hora padla do oka našim průvodcům i specialistům? „Rozhodně se tady můžete těšit na atraktivní kombinaci poznávacího zájezdu s pohodou u moře. Na své si přijdou jak milovníci dobrého vína, tak zapálení obdivovatelé hor, jezer, vodopádů a přírody vůbec,“ říká Ivana Petláková, specialistka tohoto zájezdu.

Skadarské jezeroSkadarské jezero

„Historická městečka a památky UNESCO společně s národními parky nabízí TOP místa z Černé Hory – země, která zatím zůstavá v pozadí turistů, ale časem se to pomalu mění...“ dodává Ivana. Objevte ji v malé skupince cestovatelů s průvodcem, který ja na Balkánu jako doma, dokud je ještě čas poznat její tradiční, neokoukanou tvář.

Jeskyně LipaJeskyně Lipa

„Snažím se ukázat cestovatelům navštívenou destinaci z pohledu místních, aby se do země, ve které právě jsou, dokázali lépe vžít. A světe div se, ono to funguje,“ říká průvodce zájezdu To nejlepší z Černé Hory + NÁRODNÍ PARKY + SKADARSKÉ JEZERO Ján Zubo. Rezervujte si i vy svůj čas pro zážitky ještě dnes...

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024