Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Pětice skalních vesniček v Cinque Terre, malebná Siena i atmosféra dávných dob v renesanční Florencii

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 3. 8. 2021 | Přečteno: 1498x
Téma: Novinka

Výhled z Brunelleschiho kupole na Florencii, skryté dlážděné uličky středověké Sieny, pětice skalních vesniček v Cinque Terre nebo pochoutky na tržištích i posezení v trattorii, to je nový zájezd do Itálie:  To nejlepší z Florencie + STŘEDOVĚKÁ SIENA + NÁRODNÍ PARK CINQUE TERRE, který je jasným příslibem bezpečného dobrodružství. Získá si Toskánsko i vás?

Cinque Terre Cinque Terre

Itálie je překrásná země a každý kousek nabízí ohromující místa, která jinde neuvidíme. Specialistka Daniela Lukovicsová a průvodkyně Jana Palenčárová pro vás vybraly taková, která vás nadchnou. Nabídnou vám zážitky z poznávání starých kultur, nové chutě díky pokrmům ze zdejších surovin i možnost na chvíli se zastavit a jednoduše obdivovat stavby, které dokázal vytvořit člověk, ale i místa z „rukou“ matky přírody.

Trattorie v Riomaggiore v Cinque TerreTrattorie v Riomaggiore v Cinque Terre

Toskánsko a oblast Cinque Terre si určitě zaslouží naši pozornost. Navíc se na národní park Cinque Terre často ptáte a chcete si tento přírodní a zároveň architektonický unikát užít s průvodcem, který nepředkládá jen faktické poznatky, ale rád vás zasvětí i do perliček života místních a historických souvislostí.

Nádhera má své jméno! Jmenuje se Florencie!Nádhera má své jméno! Jmenuje se Florencie!

„Florencie a Siena jsou starověká města, která nabízí nejkrásnější památky, jako doklady dávné historie v této oblasti. Zároveň ale v kontrastu s těmito starobylými městy navštívíte světoznámé útesy a živou přírodu v Cinque Terre,“ vysvětluje hlavní kouzlo zájezdu specialistka Daniela Lukovicsová, která program připravila ve spolupráci s Janou Palenčárovou.

Siena - náměstí Piazza del CampoSiena - náměstí Piazza del Campo

A co o něm vaše průvodkyně po Itálii říká?  „Při putování po této krásné oblasti ochutnáme místní dobroty, vychutnáme si italskou kávu a budeme si užívat nevšedně strávené dny na nejkrásnějších místech světa.“

Přijmete její pozvání stát se na pár dní pravými Italy a dostat se až do duše této země? Pak není nic jednoduššího, než si projít program a rezervovat říjnový zájezd: To nejlepší z Florencie + STŘEDOVĚKÁ SIENA + NÁRODNÍ PARK CINQUE TERRE

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024