Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Vydejte se za malebnými městečky, tuleni a divokou přírodou jižního Irska

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 19. 4. 2021 | Přečteno: 983x
Téma: Novinka

Jako novinku do Irska pro nadcházející sezónu pro vás máme připraven vyladěný zájezd Národní parky jižního Irska + PLAVBA KE SKELLIG ISLANDS + DINGLE. Program vznikl ve spolupráci s průvodkyní a velkou cestovatelkou Lenkou Raškovou, pro kterou je Irsko letním útočištěm a dokonale zná nejen jeho dějiny, ale i přírodu místních národních parků. Okusíte jih Irska s námi?

Wicklow MountainsWicklow Mountains

Tato novinka je už podle názvu zaměřena hlavně na přírodu, která je v Irsku tak tajemná a jedinečná, že si zaslouží samostatný program. „Ačkoliv by jistě vydalo na mnohem víc, pokusíme se během jednoho týdne poznat ta největší přírodní bohatství a historické skvosty jihu země,“ říká specialistka na zájezdy do Irska Katarína Kolíbalová.

KilkennyKilkenny

A v čem ještě bude zájezd tak specifický? „Na rozdíl od ostatních zájezdů, v tomto programu chybí návštěva hlavního města Dublin, ovšem naopak cestovatelé budou mít možnost navštívit menší historická, a o to více autentická městečka a vesnice,“ vysvětluje Katarína.

Ostrovy SkelligOstrovy Skellig

„Můj osobní tip je jednoznačně plavba kolem ostrovů a přírodních rezervací Skellig Islands. Při troše štěstí je možné vidět nejen vodní ptactvo, ale dokonce i tuleně či velryby!“ říká nadšeně Katarína a dodává: „Další silný zážitek slibuje výlet do fotogenického průsmyku Gap of Dunloe, který návštěvníkům nabízí až kýčovitě krásné výhledy.“

Slea HeadSlea Head

Program zájezdu Národní parky jižního Irska + PLAVBA KE SKELLIG ISLANDS + DINGLE je připraven na míru cestovatelům, kteří mají rádi výzvy a nebrání se aktivním zážitkům, nechybí tak ani kratší túry v národních parcích. Jste to právě vy, kdo s námi objeví krásy jižního Irska? Těšíme se na vás!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024