Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Madeira a koupání na Porto Santo nebo plavba lodí? Dopřejte si exotické zážitky!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 3. 4. 2017 | Přečteno: 4055x

Věčně zelený ostrov Madeira s průvodkyní, která se vyzná, a romantickou plavbou po moři nebo koupáním na malebném ostrově Porto Santo? Dokonalá kombinace, zážitky bez starostí na všech frontách a spolehlivě jedna z nezapomenutelných dovolených v exotice. Čím vás Madeira dostane, překvapí i potěší – a proč jsme si ji pro vás vlastně vyhlédli?

Madeira okouzlí všechny milovníky přírodyMadeira okouzlí všechny milovníky přírody 

Petra Bujovková, naše průvodkyně, od vás dostává pozitivní ohlasy, a tak se její hlas rozhodně počítá i ve chvíli, kdy sestavujeme nové zájezdy. Když přišla s nápadem rozšířit zájezd na Madeiru o nejoblíbenější fakultativní výlet na ostrov Porto Santo, byli jsme všemi deseti pro. No a romantická plavba po moři se zapadajícím sluncem na obzoru a delfíny skákajícími podél lodi? Kdo ji zažil, ví. „Je to jedinečný zážitek, který málokterý turista na Madeiře prožije,“ upozorňuje Petra Bujoková.

Užijte si západ slunce při plavbě plachetnicíUžijte si západ slunce při plavbě plachetnicí

Ostrov Porto SantoOstrov Porto Santo

Rybářské vesničky, bary s místním rumem, taverny, skalní útesy, vinařství, vavřínové lesy, město Funchal... Program je naplněný zajímavostmi i vstřícností místních od prvního dne až do konce. A koupání či plavba plachetnicí? „Je to takový bonus navíc, odměna pro všechny cestovatele, kteří s námi jedou na Madeiru a patří mezi milovníky procházek, výhledů a divoké přírody ostrova. Výlet na Porto Santo nebo plavba je u obou připravených zájezdů sladkou tečkou,“ říká Martina Kolníková, naše specialistka na Portugalsko a průvodkyně evropskými metropolemi.

Pláže na ostrově Porto SantoPláže na ostrově Porto Santo

Poznejte To nejlepší z ostrova Madeira a udělejte si dvoudenní výlet za koupáním na Porto Santo nebo se nechejte okouzlit romantickou stránkou Madeiry a nasedněte na plachetnici při západu slunce. 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024