Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Tajemná Apulie, výroba proslulé mozzarelly a kurz vaření s nejpovolanějšími – italskými babičkami!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 15. 3. 2021 | Přečteno: 1008x
Téma: Novinka

Itálie je úžasná země, která toho může hodně nabídnout. Největší počet cestovatelů každoročně vyráží hlavně do velkých měst jako Řím či Florencie, ale neprobádá klidnější jih Apeninského poloostrova. A právě sem jsme nasměrovali nový zájezd plný autentických zážitků. Budete vyrábět mozzarellu, péct altamurský chléb, naučíte se nejlepší těsto na pizzu a poznáte nejroztomilejší obydlí v celé Itálii. Rezervujte zájezd To nejlepší z Apulie + VÝROBA MOZZARELLY + KURZ VAŘENÍ A ITALSKÁ VÍNA nyní se slevou 10 %!

Objevte krásy ApulieObjevte krásy Apulie

„Vytvořením tohoto zájezdu jsem chtěla nalákat všechny cestovatele, kteří nechtějí pouze obdivovat památky, ale chtějí se také zapojit a stát se vlastně součástí akčnějších zážitků,“ přibližuje specialistka na cesty do Itálie Daniela Lukovicsová, jak zájezd s netradičním programem, naplánovaný na září 2021, vznikal.

Delikátní altamurský chlébDelikátní altamurský chléb 

„Zájezd nabízí v podstatě takové 3v1: prohlídku úžasných míst, jakými jsou Alberobello, Matera nebo Bari. Kurz vaření s italskou babičkou (vaření orecchiete), ochutnávku místních specialit a poznání celého procesu jejich výroby (altamurského chleba, mozzarelly či vína),“ vyjmenovává Daniela, jaké zážitky vás čekají.

Těšit se můžete na degustaci místního vínaTěšit se můžete na degustaci místního vína

A proč právě tahle gurmánsko-poznávací kombinace? „Myslím si, že cestování není jen o tom vidět místa, ale spojit se s kulturou a vychutnat si každý den něco, co v běžném každodenním shonu nestíháme. Přesně v tomto duchu byl také zájezd vytvořen,“ říká a odkazuje na jediný termín zájezdu To nejlepší z Apulie + VÝROBA MOZZARELLY + KURZ VAŘENÍ A ITALSKÁ VÍNA v tomto roce i jedinečnou akci – slevu 10 % z ceny zájezdu při rezervaci do konce března 2021. 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024