Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: To nejlepší z města sta mostů, Wroclawi, i se zážitkovou plavbou po řece Odře

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 9. 12. 2019 | Přečteno: 1419x

Tumský ostrov, Staré Město, tajuplní trpaslíci… Kam že se chystáme? Přece do „města sta mostů“ – Wroclawi! Připravili jsme pro vás časově nenáročnou novinku, která vás zavede na polskou stranu Odry. Projdete se nejstarší wroclawskou čtvrtí, budete obdivovat botanickou zahradu i štítové domy na hlavním Rynku. A užijete si nezapomenutelnou plavbu lodí. Vše s průvodcem, který je v Polsku jako doma!

Užijte si krásy WroclawiUžijte si krásy Wroclawi

„Polsko už znám celkem dobře, ale ve Wroclawi jsem letos byla úplně poprvé. Jako každá specialistka v Radynacestu jezdím ověřovat zájezdy na vlastní kůži, proto jsem v rámci jiného zájezdu do Wroclawi zavítala. Přišlo mi, že si tahle úžasná dolnoslezská metropole zaslouží více pozornosti, a tak jsme s průvodcem Vláďou Šmehlíkem vytvořili tenhle jednodenní zážitek spojený s plavbou lodí po Odře,“ vysvětluje Karolína, odkud nápad vzešel.

Plavba lodí po řece OdřePlavba lodí po řece Odře

Startuje se hned ráno od nejstarší zoologické zahrady v Polsku, odkud vyplujete po řece Odře na parníku Wiktoria. Tímto netradičním dopravním prostředkem vyrazíte na Tumský ostrov. Poté vás čeká procházka Starým Městem a rozkvetlá botanická zahrada se 7,5 tisíci druhy květin. A ve městě je i nespočet roztomilých trpaslíků, kteří jsou typickými symboly Wroclawi.

Trpaslík ve městěTrpaslík ve městě 

Seznamte se s nimi na zájezdu To nejlepší z Wroclawi + PLAVBA LODÍ PO ODŘE a nechte se vtáhnout všemi příběhy, které město vypráví. Autobusem z Ostravy a za příjemnou cenu. 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024