Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Vychutnejte si relax na maltských plážích, modré poklady ostrova a poznejte domov Pepka námořníka

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 3. 5. 2021 | Přečteno: 603x
Téma: Novinka

Malý středozemní ostrov Malta v mnohém překvapí. Různorodostí pláží, památek i kuchyní. Po Féničanech, Řecích, Římanech či Arabech získal na ostrově domov i Pepek námořník! Ostrov maltézských rytířů láká svými modrými přírodními poklady a středozemní pohodou. Pojeďte se zrelaxovat s letošní novinkou: Relax na plážích Malty + MODRÉ POKLADY OSTROVA + DOMOV PEPKA NÁMOŘNÍKA.

Užijte si krásy MaltyUžijte si krásy Malty

Omezené možnosti rozletu nás inspirovaly k tomu, abychom se porozhlédli po destinacích, které jsme dosud opomíjeli. Malta se tak stala jednou z letošních novinek a musíme jednoznačně říct, že splnila očekávání na jedničku. „Malta není až tak vyhlášenou destinací pro pobytovou dovolenou jako jiné, přestože je s Prahou spojena přímou leteckou linkou. Přišlo nám proto jako dobrý nápad využít její potenciál,“ vysvětluje Renata Němcová, specialistka na Maltu, proč zájezd vznikl.

Mellieha BayMellieha Bay

„Některé písečné pláže, jako je Mellieha Bay, mají pozvolný vstup do moře, a tak je ideální pro rodiny s dětmi. Dobrodružnější povahy si zase najdou skalnatější ráz pláží. Malta vám má prostě co nabídnout,“ dodává Renata s tím, že spolu s průvodcem Jirkou Tomanem zařadili do zájezdu potřebný odpočinek i autentické zážitky. Na fakultativních výletech vás tak čeká třeba historická opevněná Valletta a tajuplné chrámy v Mnajdře či filmová vesnička Pepka námořníka.

Maltskou specialitou je pečený králíkMaltskou specialitou je pečený králík

„Víte například, že maltskou specialitou nejsou plody moře, ale pečený králík?“ ptá se Renata a vysvětluje, že právě maltská specifika z ní dělají zajímavou destinaci i pro cestovatele, kteří jinak mají španělské ostrovy v malíčku. 

Zavítejte s námi na Maltu se zájezdem Relax na plážích Malty + MODRÉ POKLADY OSTROVA + DOMOV PEPKA NÁMOŘNÍKA. Červnový termín je již vyprodán. Rezervujte si proto svá místa na září ještě dnes!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024