Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVÝ PARŤÁK NA CESTY: Autobus MAN Lion's Coach. Nastupte si!

Autor: Žaneta Kadelová, Radynacestu.cz | Vydáno: 16. 8. 2023 | Přečteno: 1247x
Téma: Autobusové zájezdy, Nastuptesi

Hledali jsme ho dlouho. Při výběru jsme dbali na to, aby byl moderní, bezpečný, pohodlný, dobře ovladatelný a aby nám to v něm slušelo. Tedy vám především! Seznamte se –  nový autobus v naší dopravní flotile je německý fešák MAN Lion's Coach a je to jednička ve svém oboru. V roce 2020 získal ocenění autobus roku a o dva roky později se stal vítězem v kategorii Sustainable Bus Award Coach 2022. 

Autobus MAN Lion's CoachAutobus MAN Lion's Coach

Bezkonkurenční pohodlí na cestách

Luxusní, útulný a prostorný autobus s bohatou výbavou vám zajistí špičkové pohodlí a bezpečí na cestách. Útulné vnitřní prostory se 45 moderními sedadly jsou uzpůsobeny tak, abyste měli při jízdě dostatek místa a celou cestu si vychutnali bez stísněného pocitu. Prostor mezi sedadly je totiž oproti klasickým autobusům nadprůměrný. Sedadla mají nastavitelné opěrky na nohy a sklápěcí loketní opěrky. Každé sedadlo je vybaveno bezpečnostním pásem. 

Kvalita se odráží také v řidičově kabině. Ergonomické sezení a skvělá viditelnost zvyšují komfort řidiče, což přispívá k celkové pohodě, a hlavně také k vašemu bezpečí na cestách.

Cesta s autobusem MAN Lion's Coach se stane zážitkem

Samozřejmostí je moderní vybavení, jako wifi připojení v celém autobuse, USB zástrčka na každém dvojsedadle, multimedia se dvěma monitory a vestavěná GPS navigace. Nechybí také WC, kuchyňka, lednička a dostatečný úložný prostor pro zavazadla. V celém autobuse je regulovatelná klimatizace, takže se v něm budete cítit příjemně i v horkých letních dnech. Při jízdě je možné využít mikrofon. 

Třešničkou na dortu jsou naši řidiči, kteří nejen že všude přijedou včas, navíc jsou na vše důkladně připraveni a nepodcení žádný detail. Dokážou si poradit v jakékoli svízelné situaci. Bude tak o vás postaráno již od samotného vyzvednutí. Jejich práce je zároveň i koníčkem. S radostí cestou poskytnou plnohodnotný servis, a dokonce si s vámi vymění i cestovatelské zkušenosti.

Chcete-li si být jisti, že na zájezdy CK Radynacestu.cz vyrazíte právě tímto autobusem a s našimi skvělými řidiči, pak stačí jít na Zájezdy autobusem Radynacestu a vybrat si ten svůj

Na palubě vás čeká pohodlí, luxus a bezpečíNa palubě vás čeká pohodlí, luxus a bezpečí

Bezpečnost především

Náš nový MAN Lion's Coach je vybavený nejnovějšími asistenčními systémy, které přispívají k vašemu bezpečí na cestách. 

  • Elektronický stabilizační program, který pomáhá řidiči v kritických jízdních situacích, jako je smyk nebo nebezpečí převrácení v zatáčkách.
  • Elektronický brzdový systém & MAN BrakeMatic umožňuje stabilitu a ovladatelnost i při nouzovém brzdění. Navíc zajišťuje dostatečnou tažnou sílu i na kluzké vozovce.
  • Asistenční systém nouzového brzdění včas rozpozná situace vyžadující nouzové brzdění a včas varuje řidiče.
  • Lane Guard System zajistí přesné rozpoznání silničních pruhů a v případě jejich přejetí varuje řidiče.
  • Systém MAN AttentionGuard zachytí první příznaky nesoustředěnosti a únavy řidiče.
  • Tempomat se sledováním vzdálenosti, díky kterému je udržován správný odstup od vozidla jedoucího vpředu.
  • Tempomat řízený pomocí GPS zaznamenává průběh trasy se stoupáním a klesáním až tři kilometry dopředu a může upravit jízdní rychlost pro úsporu paliva.

Postaráme se o vás už od začátku cestyPostaráme se o vás už od začátku cesty

Nastupte si a vydejte se za zážitky

Na palubě našeho nového autobusu vás čeká pohodlí, luxus a bezpečí, takže se můžete jen uvolnit a užívat si cestu. Vydejte se autobusem MAN Lion's Coach například do Anglie, Švýcarska či Německa.

Nebo si můžete autobus rovnou pronajmout a vyrazit tak například na školní výlet, tábor, teambuilding nebo klidně i na svatební hostinu. Stačí si vybrat cíl a vše ostatní už můžete nechat na nás.

Nejnovější asistenční systémy vám zajistí bezpečíNejnovější asistenční systémy vám zajistí bezpečí

Žaneta Kadelová

Žaneta KadelováExpert Radynacestu.cz

Skrze umění vidíme svět, cestováním ho prožíváme.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024