Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

KDO JSME: Průvodci, experti, specialisté z Radynacestu.cz hromadně hlásí – Cestování je moje droga!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 27. 7. 2018 | Přečteno: 1106x

A my se ptáme: Dá se to léčit? Jsou závislosti, které léčit nelze, jen je podporovat, utužovat, přikrmovat a sponzorovat. A to přesně děláme. Dokonce záměrně lidi s podobnou minulostí vyhledáváme. Pídíme se po těch nejtěžších případech. A zveme je na pohovory. Čím závislejší, tím žádanější. Říkají: Jsem pod vlivem cest. A my na to: Výborně! Cestujte s cestovateli! A zveme je hrdě dál. Naši cestovku tvoří... cestovatelé.

Pro Petru Bujokovou je cestování drogouPro Petru Bujokovou je cestování drogou

„Jsem cestovatel.“ Člověk se k takovému přiznání musí dopracovat. Vždyť přece – dělají to všichni. Jen my o trochu víc. No a co, že máme neustále sbalený kufr. No a co, že máme doma schovanou ruličku s eury. No a co, že nám v mobilech neustále drnčí nové tipy na ubytování a letenky, kdyby náhodou...

Jenže my dost často náhodě pomáháme. A proto děláme zájezdy pro podobně vášnivé cestovatele. Taky vás trápí nutkavá touha po zážitcích? Šimrá vás v břiše, když listujete fotografiemi z ciziny? Rozplýváte se nad články z exotiky? Pak jste jimi i vy.

Petra Bujoková na Portu SantuPetra Bujoková na Portu Santu

„Již v pubertě mě přepadla touha poznat celý svět. Tehdy se nám otevřely hranice a mně se tím otevřely možnosti splnit si svůj sen,“ přiznává Petra Bujoková, naše průvodkyně po Madeiře a Azorských ostrovech. „Na poznávání světa mě ale nejvíce baví poznávání lidí,“ doplňuje svůj důvod, proč má dnes na kontě okolo 33 navštívených zemí, a zdaleka nekončí.

Parta z Radynacestu.czParta z Radynacestu.cz

Podobných "závisláků" byste u nás našli víc. Třeba Ivča (na fotografii vlevo dole) je specialistka na Bulharsko, Emiráty a Rusko. Projela je křížem krážem. A proč? „Sbírám a předávám našim cestovatelům o zájezdech potřebné informace, aby se dokázali na cestu co nejlépe připravit a cestovali bez starostí.“ No, to se pak rozumí...

Kája (druhá zleva) je zase specialistka na Francii. Kromě takových těch maličkostí se studii a pobyty v Paříži, si do Francie zajede alespoň dvakrát do roka jen tak, pro další nezapomenutelné zážitky, kavárničky, bistra a zákoutí, kam vás tištění průvodci nepozvou.

V pruhovaném vzadu je Sabča. Ta miluje všechno britské. Londýn má v malíčku a hlavně moc dobře zná všechny pasti na turisty. A taky se jim dokáže s přehledem vyhnout. Jen má jeden nešvar... o páté nikdy nebere telefony. Nezlobte se. 

Magda (ta uprostřed) se u nás stará o autobusy. Vlastně by ani cestovat nemusela, ale ona to stejně dělá. A fakt často. A tak ji berem. Všude. I na vodu. V malých skupinkách s průvodcem po celou dobu zájezdu. 

Gabka (blondýnka vzadu usrkávající drink) je jeden z těch veselých případů, kdy nám závislost jen vzkvétá. Ještě před pár lety byla na zhruba třech cestách do roka. Letos už má deset zářezů! Autenticky a se spolehlivými partnery (cestovkou a Pavlem, svým manželem a našim účetním v jedné osobě). 

Radka (zrzka uprostřed) si zase ujíždí na exotice, a tak všechno, co pak nabízí vám, nejprve testuje osobně a zkouší na vlastní kůži. Třeba takovou thajskou masáž... To se dá, ne? 

Janča (druhá zprava) je naše specialistka na Zájezdy pro rodiče a děti. Tady se nám závislosti kumulují. Kromě té cestovatelské je to také touha po napínavém dobrodružství, dávných příbězích a zábavě i poznání. 

Katka (vpravo) je manažer tělem i duší. Díky ní si nedáme pokoj, dokud každý náš zájezd není dokonalý. A to je sami připravujeme od A do Z. K. je vždycky někde uprostřed, aby to ohlídala.

Cestujte mazaně. Cestujte s cestovateli - profíky.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024