Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

KDO JSME: S kamerou do zákulisí CK Radynacestu.cz: Jak pro vás připravujeme zájezdy?

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 15. 7. 2016 | Přečteno: 3093x

Nebojíme se pozvat vás dál. Směle vstupte! V novém videu, které jsme pro vás natočili v ostravské a brněnské kanceláři CK Radynacestu.cz, vám prozradíme, jak se rodí zájezd. Od prvního momentu, až po reference klientů, od výběru hotelu, až po hledání vhodného průvodce. Žádné anonymní tlachání, tohle jsou skutečné tváře, které dělají vše proto, aby váš zájezd byl nezapomenutelným zážitkem…

Vyladit program, zajistit služby, sladit vše s dopravou, vybrat průvodce, který se právě pro tuhle destinaci či téma povahově hodí. Práce, kterou pro vás děláme, začíná právě tady v kanceláři – u našich specialistů, ale rozhodně jimi nekončí. Pojďte se s námi podívat, jak to probíhá.

Denisa, Barbora, Katka a další specialistky, to jsou obvykle lidé, kteří tu „svou destinaci“ znají jako místní. Několik let tady žily, mají tady své přátele, našly si svá oblíbená zákoutí a zároveň mají organizační schopnosti a počítají i se vším, čím vás mohou světové metropole překvapit. I to vám ve videu rády prozradí. 

Podobný životní příběh obvykle stojí i za našimi průvodci, které tady v kanceláři důkladně vybíráme nejen podle jejich znalostí a zkušeností, ale i toho něčeho navíc, co se do HR škatulek nevejde. Musí to být jednoduše osobnost, která vám rozjasní den i v zamračeném počasí. Jak? To už vám ve videu poví samy specialistky. 

Našim cílem je, aby každý jeden poznávací zájezd byl dokonalý, a každá jedna cesta byla životním zážitkem. A takhle to zkrátka děláme.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024