Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

SEZNAM PŘÁNÍ: Co všechno chci s dětmi stihnout, než vyrostou! – 3. díl Londýn

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 28. 5. 2018 | Přečteno: 1653x

Londýn že není pro děti? A kdo to řekl? V zemi doubledeckerů, beefeaterů a fish and chips se jim přece líbit musí! Cestujte spolu se svými nejbližšími do světoznámé metropole, ukažte jim to, co zatím znají jen z knih a dokumentů a nechte se překvapit tím, jak se britská elegance dokonale snoubí s adrenalinovou zábavou a spoustou tajuplných příběhů města s bohatou historií... Jedeme?

Užijte se s dětmi a jejich hrdiny LondýnUžijte se s dětmi a jejich hrdiny Londýn

Je to náročné. Když vám s tím ale někdo pomůže, o všechno se postará a na vás bude jen jediný úkol – nepokazit zábavu, zní to už o moc lépe, že? Cestování s dětmi je oříšek a my se ho nebojíme rozlousknout a pod tou tvrdou slupkou starostí navíc a ještě pečlivějších příprav najít to podstatné – splněný cestovatelský sen.

Objevte s dětmi LondýnObjevte s dětmi Londýn

Na našich zájezdech pro rodiče a děti (všimli jste si, že tam není jen „pro děti“?) se budou bavit všechny generace, ale jste-li rodič či prarodič, dobře víte, že hlavní je, aby se bavily děti. No a když k tomu přidáme kapku poučení, adrenalinu, nová přátelství a hlavně spoustu společných zážitků, je vyhráno.

Exponáty v Přírodovědném muzeu v LondýněExponáty v Přírodovědném muzeu v Londýně

Kulisy Londýna jsou pro tenhle příběh o prima dovolené ve dvou, třech, čtyřech... prostě té vaší značka ideál. A protože máme Londýn zažitý na vlastní kůži, přinášíme seznam věcí, které byste s dětmi v tomhle poetickém městě nad řekou Temží měli zažít.

Mise třetí: Londýn

Přírodovědecké muzeumPřírodovědecké muzeum

1. Vidět Londýn z obřího vyhlídkového kola London Eye.

2. Zažít adrenalin na skluzavce ArcelorMittal Orbit. 

3. Ochutnat pověstný yorkshirský „pudink nepudink“. 

4. Projet se symbolem Londýna – doubledeckerem – dvoupatrovým autobusem.

5. Pozdravit se s dinosaury v Přírodopisném muzeu.

Vydejte se s námi vstříc dobrodružství po stopách slovutného cestovatele Villeho Pojky a vyzkoušejte některý z našich zájezdů pro rodiče a děti do Londýna

Těšíme se na vás!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024