Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

SEZNAM PŘÁNÍ: Co všechno chci s dětmi stihnout, než vyrostou! – 4. díl Řím

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 9. 7. 2018 | Přečteno: 1470x

Dovolená s dětmi nemusí být řehole! Vezměte to za správný konec a posuňte úroveň zábavy pro děti školou povinné o mílový krok dál, než za vás dokážou naplánovat tištěné příručky a letáky se závratnými atrakcemi za závratné sumy. Máme páku, jak na to. A tentokrát vás přesvědčíme, že Řím je místo, které poznat chcete, a malí otrokáři si ho přes všechny vaše pochyby vychutnají stejně jako vy!

Proč vyrazit s dětmi do Itálie? Proč vyrazit s dětmi do Itálie?

My víme, jaké to je, když hodinu vláčíte ve třicetistupňovém vedru všechny svoje i JEJICH věci. My víme, že když zastavíte, JIM se zaručeně nebude chtít čůrat, ale ani trochu, a o dvanáct minut později bude, ale fakt strašně! My víme, že když náhle začne prudký déšť, vy byste si pro ně lehli do kaluže, aby se neumáčely a nenachladly, a ONY by vám šlohly deštník a utíkaly s vaší peneženkou do nejbližší cukrárny. DĚTI. Největší nepřítel klidné dovolené. Ale... Musí to tak skutečně být?

Průvodkyně Barča ŠupíkováPrůvodkyně Barča Šupíková

Nebudeme vám mazat med kolem pusy. Cestovat s dětmi se musí MAZANĚ. A my si troufáme říct, že jsme našli klíč. Je třeba zabít NUDU, mít PLÁN a někoho, kdo ho zrealizuje za vás. Že se nám to lehce řekne? No ano, na našich zájezdech pro rodiče a děti máme totiž skvělé průvodce, kteří to s dětmi umí, a budete se možná divit, ale jejich přítomnost na zájezdech si dokonce užívají. Viz zářný příklad jménem Barča Šupíková, která vás provede Římem.

Objevte svět s VašíkemObjevte svět s Vašíkem

Průvodci k tomu ovšem mají dobré pomocníky: Cestovatelský DENÍK a někoho, kdo je dětem věkem blíž než oni, a hlavně VY, Vašíka. Malého cestovatele, tak trochu drzého, ale zvídavého hrdinu, který jde po stopách staré gardy – světoznámého badatele Villeho Pojky a jeho objevech. Že tomu zatím moc nerozumíte? Ale to se po vás nechce! Vy přece jedete na dovolenou!!!

Pizza chutná všemPizza chutná všem

Týdenním pobytem v penzionu v Klatovech (nic proti nim) je neuchvátíme. Co si budeme povídat, dobrá destinace je základ. Vyzkoušeli jsme proto za vás, kam s dětmi ano a kam rozhodně ne. Mezi ty první rozhodně patří ŘÍM. Proč? Protože je to vypravěč hrdinných příběhů plných lásky a odvahy, ale také místo s nejlepší zmrzlinou na světě, o pizze ani nemluvíme, a také centrum zábavy.

Co tedy s dětmi v Římě stihnout dřív, než vám vyrostou před očima a prásknou dveřmi? 

Mise čtvrtá: Řím

Se špagetami je to někdy zábava  Se špagetami je to někdy zábava

1. Osvěžit se nejlepší zmrzlinou se šlehačkou. 

2. Přenést se do doby udatných gladiátorů v Koloseu. 

3. Ochutnat pravou pizzu nebo nejdelší špagety.

4. Otestovat pravdomluvnost v Ústech pravdy. 

5. Zazpívat si v antickém divadle v Ostii. 

Vydejte se s námi vstříc dobrodružství po stopách slovutného cestovatele Villeho Pojky a vyzkoušejte některý z našich zájezdů pro rodiče a děti do Říma.

KoloseumKoloseum

A kam jsme se podívali v minulých dílech SEZNAMU PŘÁNÍ? Tady je malá připomínka:

1. díl – Barcelona najdete TADY

2. díl – Dubaj najdete ZDE

3. díl – Londýn si přečtěte TADY

Na viděnou!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024