Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Slavnosti vína ve Švýcarsku... O důvod víc, proč poznat zemi pod Alpami!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 25. 5. 2015 | Přečteno: 1072x

Nový zájezd Radynacestu.cz spojuje vizuální zážitky s gurmánskými. A kam jinam, než právě do země sýrů a čokolády, za nimi zamířit. Napadlo by vás, že Švýcarsko je také vyhlášeným producentem vína? Řeč není o kvantitě, ale o kvalitě, a tu si s námi vychutnáte v malebném městečku Hallau na slavnostech vinobraní!

Švýcarsko je zemí sýrů i dobrého vínaŠvýcarsko je zemí sýrů i dobrého vína

Průvodkyně Bára Klementová pro vás připravila v rámci zájezdu To nejlepší ze Švýcarska + Slavnosti vína výjimečný koktejl cestovatelských zážitků. Provede vás nejbohatším městem Švýcarska - Curychem, ukáže vám největší vodopád v Evropě - Rýnský vodopád, nechá vás nahlédnout do historie slavného Kaplového mostu ve městě Luzern a připraví vám nevšední den ve stínu monumentální hory Matterhorn. 

Zájezd se ponese v duchu hesla: Ochutnejte s námi Švýcarsko! A co si pod tím máte představit? Tak třeba prohlídku čokoládovny Cailler, kde se dozvíte příběh švýcarské čokolády, budete moci ochutnat pralinky a nakoupit tolik druhů čokolády, kolik si jen dovedete představit. Nebo návštěvu nedalekého městečka Gruyère, ve kterém se nachází známá výrobna sýrů. Důvodů, proč navštívit Švýcarsko, se zkrátka nabízí mnoho...

A to nejlepší na konec. Poslední den zájezdu zamíříme do malebného městečka Hallau, které vstoupilo ve známost jako město vína. A my jej navštívíme v jeho nejvýznamnější den - o slavnostech vinobraní! Budete svědky tradičního průvodu v historických kostýmech s živou hudbou a samozřejmě dojde i na ochutnávku místních vyhlášených vín.

Šťastnou cestu, dobrou chuť a na zdraví!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024