Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

SOUTĚŽ: Hrajeme s BLESK TRHÁKEM o 30 voucherů na zájezd v hodnotě 300 000 Kč!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 30. 8. 2021 | Přečteno: 1081x
Téma: Soutěž

Vyhrajte každý den deset tisíc korun na zájezd! V měsíční hře TRHÁK BLESKU, kterou již poněkolikáté připravil nejčtenější deník u nás, se během září a části října bude soutěžit o vouchery na zájezdy s CK Radynacestu.cz. Kupujte Blesk a udělejte radost sobě nebo svým blízkým cestou za světovými zážitky! 

Vyhrávat můžete denně už od 10. záříVyhrávat můžete denně už od 10. září

Spojili jsme síly s největším mediálním domem v České republice a rozhodli se vzít vás do světa! Rozdáme 30 voucherů v celkové hodnotě 300 tisíc korun (1 voucher = 10 tisíc korun). Celkem 30 výherců si tak odnese příjemný bonus v podobě 10 000 Kč na jakýkoliv letecký zájezd z nabídky CK Radynacestu.cz

Soutěž bude probíhat od pátku 10. září do neděle 10. října 2021. Hraje se denně prostřednictvím hracích kupónů hry TRHÁK umístěných na přední straně deníku Blesk. Stačí opatrně odtrhnout a přečíst si kód skrývající se pod trhací částí. 

Soutěžit o poukazy se bude v tzv. DENNÍ HŘE, do níž se musíte zaregistrovat pomocí SMS nebo webového formuláře. Slosování probíhá každý den a právě 4. vylosovaný toho dne je ten, kdo získá možnost s námi poznávat dálky díky voucheru v nemalé hodnotě.

Desetimístný kód najdete dole pod rámečkem s možnou finanční výhrouDesetimístný kód najdete dole pod rámečkem s možnou finanční výhrou

Výherní unikátní desetimístný kód (kód, který naleznete pod odtrhávací částí herního kupónu na přední straně Blesku) bude zveřejněn na tv.blesk.cz a na oficiálním Facebookovém profilu Blesk ve 20:00 hodin v den, kdy losování proběhlo, a následně v tištěném Blesku nebo Nedělním Blesku.

Podrobné informace k soutěži jsou již nyní na webových stránkách Blesku, kde najdete také galerii předchozích výherců soutěže, která baví celé Česko už od roku 2017. 

Jedna z předešlých výherkyň v denní hře Trhák BleskuJedna z předešlých výherkyň v denní hře Trhák Blesku

Víte, že...

Do DENNÍ HRY se během historie soutěže zapojilo přes 1 milion čtenářů. K výhře bylo nabídnuto jen v hotovosti přes neuvěřitelných 30 milionů korun. Další stamiliony poskytly desítky partnerů na slevách a výhrách.

Dokážete velké věci – poznávejte svět, poznávejte sebe!
Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024