Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Méně sedadel, více místa na nohy. Zvyšujeme komfort cestování autobusem

Autor: Žaneta Kadelová, Radynacestu.cz | Vydáno: 8. 12. 2023 | Přečteno: 5560x
Téma: Autobusové zájezdy, Nastuptesi

Cítili jste se někdy při cestě autobusem stísněně? Přemýšleli jste, kam dát nohy, a toužili mít víc místa? Věřte, že to nebylo jen vaše přání. I nás tato myšlenka dost trápila, proto jsme se rozhodli udělat něco pro zlepšení vašeho cestovního pohodlí. Odstranili jsme jednu řadu sedadel, abyste měli více místa a příjemně si během cesty odpočinuli!

Cestujte s námi komfortněji. Odstranili jsme jednu řadu sedadel, abyste měli více místa na nohyCestujte s námi komfortněji. Odstranili jsme jednu řadu sedadel, abyste měli více místa na nohy

Domluvili jsme se s výrobci autobusů, kteří na naše přání odstranili jednu řadu sedadel. Ostatní sedadla se tak hezky rozprostřela a získali jsme pro vás více místa na nohy. A to v obou našich autobusech – MAN Lion's Coach i Scania Touring.

K čemu odstranění sedadel vedlo?

Klíčové pro nás bylo, abyste se cítili pohodlně během jízdy autobusem, a to bez ohledu na svou výšku. I přesto, že odstranění jedné řady sedadel omezilo celkovou kapacitu našich autobusů, věříme, že to byl krok správným směrem. Důležité je, že jsme zlepšili kvalitu cesty pro každého jednotlivého cestujícího. 

Změna přinese výhody spoustě z vás:

  • Vysokým osobám: Více prostoru pro nohy pomůže všem, kteří jsou nadprůměrně vysocí.
  • Starším lidem a osobám s omezenou pohyblivostí: Pro ty, kteří mají problémy s delším sezením na místě nebo potřebují možnost natáhnout nohy.
  • Těhotným ženám: Během těhotenství mohou ženy trpět otoky nohou a potřebují více místa, aby se cítily příjemně a aby podpořily správný oběhový systém.
  • Lidem cestujícím s malými dětmi: Pro rodiče s malými dětmi bude dostatek prostoru pro hraní a pohyb jejich dětí velkou výhodou.
  • Studentům a profesionálům pracujícím během cesty: Ti, kteří využívají čas během cesty k práci nebo studiu, ocení extra místo pro umístění notebooku, knih a dokumentů.
  • Všem, kdo vyrazili na delší cestu: Během dlouhých cest je možnost natáhnout nohy a měnit pozici velmi důležitá pro udržení pohodlí a prevenci únavy.

Prostor mezi sedadly v autobusu MANProstor mezi sedadly v autobusu MAN

Otestujte náš autobus osobně. Vydejte se s námi za zážitky a vyberte si některý z našich autobusových zájezdů nebo si u nás rovnou autobus pronajměte i s řidičem. Jsme tu pro vás, abyste si cestu užili s úsměvem a bez nepohodlného sezení.

Žaneta Kadelová

Žaneta KadelováExpert Radynacestu.cz

Skrze umění vidíme svět, cestováním ho prožíváme.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024