Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Máme pro vás tištěné průvodce Radynacestu.cz. Praktické příručky pro klienty zdarma!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 2. 7. 2015 | Přečteno: 1769x

Tištěný průvodce CK Radynacestu.cz vás provede Římem, Paříží, Londýnem, Windsorem, Vatikánskými muzei a nejčerstvěji také Barcelonou! Praktické příručky, které od nás dostanete již na letišti, obsahují mapku města, základní informace, rady a pochopitelně i popis nejatraktivnějších památek. Navíc jejich autorem není nikdo jiný než naši průvodci, kterým cestovatelské zkušenosti a znalosti rozhodně nechybí. 

Malí průvodci Radynacestu.czMalí průvodci Radynacestu.cz

Pojedete s námi do zahraničí? Pak se můžete těšit na praktické tištěné brožury - tzv. průvodce, které vám poslouží nejen jako vodítko při samostatných toulkách městem, ale zároveň vám kdykoli osvěží paměť a zůstanou jako milá vzpomínka na cesty s námi. 

Dosud jsme vydali pět tištěných příruček pro klienty CK Radynacestu.cz a další pro vás připravujeme! Jsou samostatně neprodejné a dostupné jen našim zákazníkům. Krom mapek, praktických rad a informací, na konci každé najdete slovníček základních frází. 

Průvodce Radynacestu.cz připravovali přímo naši specialisté a průvodci na jednotlivá města a místa. Římem vás proto provedou slova Barbory Šupíkové, stejně jako Vatikánskými muzei, Paříž pro vás sepsala Zuzana Kadlecová a Londýnu a Windsoru se na stránkách průvodce věnuje Michaela Smékalová

A co pro vás chystáme dál? BarcelonuVersailles, New York a Lisabon.

 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024