Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Rozjíždíme cestovatelský e-shop „Pod vlivem cest“

Autor: Pavlína Sedláčková, Radynacestu.cz | Vydáno: 2. 6. 2020 | Přečteno: 1156x

Od 1. června 2020 jsme spustili e-shop! Jmenuje se „Pod vlivem cest“, najdete v něm vše od oblečení přes batohy až po placatku a taky kus naší cestovatelské duše. Co nás k tomu vedlo? A jak vlastně patří zájezdy a e-shop k sobě?

E-shopE-shop

Radynacestu už dávno nejsou jen zájezdy a eurovíkendy. Od roku 2011, kdy jsme na trhu, jsme prošli vývojem. Z Evropy jsme se rozlétli do celého světa a vytvořili tým lidí, kterým je cestování prací i koníčkem. 

S našimi cestovateli nás spojuje láska k objevování, společná setkání a v neposlední řádě výměna cestovatelských zkušeností, přání a tužeb… A tak je to dnes už celá cestovatelská komunita, která se kolem Radynacestu vytvořila a která je hnací silou pro nás pro všechny. Jste to vy. 

Spustili jsme nový e-shop „Pod vlivem cest“Spustili jsme nový e-shop „Pod vlivem cest“

Začali jsme u mikin a triček s originálním sloganem, na které jste se nás na zájezdech často ptali. Rádi vyjadřujeme svůj styl a náladu prostřednictvím věcí, které nosíme a používáme. A rádi vám děláme radost. 

Ukažte teď světu i vy, že jste „Pod vlivem cest“ a cestování k vám neodmyslitelně patří. Sbírejte další zážitky s cestovatelskými „věcičkami“, do kterých jsme dali kus cestovatelského srdce.

A co pro vás máme konkrétně? Za zmínku určitě stojí zvláštní edice ponožek cestovatelek, na kterých jsme spolupracovali s Klubem pánů z Ponožkovic.

Další speciálku tvoří ručně šité obaly na pas nebo vaky, které  vznikaly v malé dílně šikovné Míši v Havířově, která tvoří pod značkou usite.slowfasion. Míšinu práci jsme vám představili v dalším článku.

Vybavte se cestovatelskou placatkou a dejte světu vědět, že vám srdce bije pro cestováníVybavte se cestovatelskou placatkou a dejte světu vědět, že vám srdce bije pro cestování

Potěšte své blízké a pořiďte jim na cestu něco originálního. Za nás doporučujeme třeba stylovou placatku, se kterou bude každý výlet nezapomenutelný.

A nebojte se, neleníme a dál připravujeme možné i nemožné! Těšit se můžete na další osobité cestovatelské motivy, které pro vás navrhla naše kreativní duše, kameramanka Eva. Brzy se objeví na tričkách v edici pro děti.

Dbát budeme i nadále na vybrané ekologické materiály a pečlivě zpracované detaily, ale i vaše pohodlí, originalitu a spokojenost. 

Na viděnou na e-shopu „Pod vlivem cest“.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024