Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Máte tým a hledáte motivaci? Tvoříme zájezdy na míru – na Moravu i na Srí Lanku!

Autor: Klára Hrobníková, Radynacestu.cz | Vydáno: 7. 8. 2020 | Přečteno: 762x

Stravenkami, slevami a oceněním „Zaměstnanec měsíce“ už u vašich lidí nadšení nevzbudíte? Dejte jim něco, o co se budou prát! Hlásíme se s čerstvou novinkou léta 2020. Od 1. 8. jsme spustili exkluzivní projekt nazvaný Prémiové zájezdy pro firmy. Ptáte se, proč prémiové? Připravíme vám neobyčejný, prémiový benefit – zájezd na míru, přesně podle vašich požadavků. Váš cíl je na konci cesty s Radynacestu.cz.

Využijte naše Prémiové zájezdy pro firmyVyužijte naše Prémiové zájezdy pro firmy

Zažili jsme krušné časy. Svět se na chvíli zastavil a byznys s ním. Je ale nejvyšší čas hodit obavy za hlavu, odpočinout si a najít novou motivaci a nápady pro vaši další práci. Pojďte s námi naplánovat svou budoucí cestu za zážitky.

Odměňte svůj tým za jejich skvělé dosavadní výkony a najděte společně cestu, jak jít dál. A třeba ještě dál!

Máte vysoké cíle? V tom se shodneme. Rádi vám proto pomůžeme najít tu správnou destinaci a nejvhodnější téma zájezdu právě pro váš tým. 

Proč opustit kancelář?

Uvolněte se mimo kancelářUvolněte se mimo kancelář

Určitě jste už uvažovali o tom, jak navnadit své podřízené k lepším výkonům a přitom jim dopřát pocit důležitosti. Sdělte jim to!

Komunikace je velmi důležitou složkou každé spolupráce a přiznejme si, že kolikrát nemáme časové možnosti nebo vhodné příležitosti ke svým lidem promluvit. I s tím vám dokážeme pomoci.

Kromě dopravy, ubytování a stravy vám jsme schopni zajistit i prostory pro práci, meeting s partnery. Využijte toho a oslovte své zaměstnance „out of office“. Nové prostředí vám nabídne prostor lépe se seznámít a jistě budete moci hovořit o všem daleko otevřeněji než v místě, kde trávíte osm hodin každý všední den. 

Kdo se vám bude věnovat?

Vymyslíme pro vás cestu, která vám sedneVymyslíme pro vás cestu, která vám sedne

Jmenuji se Klára Hrobníková a celý projekt mám na starost. Můžeme spolu naplánovat cestu od A do Z. Máte konkrétní požadavky, ze kterých nechcete nijak ustupovat? Nebo naopak tápete a potřebujete poradit? Nic není špatně. Ráda vám se vším pomohu. 

Vymyslíme pro vás cestu, která vám sedne – do daleké exotiky, po Evropě, ale klidně i netradiční teambuilding po České republice. Pro odvážnější z vás máme adrenalinové zážitky, pro milovníky gastra bohaté spektrum světových kuchyní. Fantazii se meze nekladou. 

Chcete vědět víc? Připravili jsme pro vás přehledný web plný cestovatelské inspirace pro skupiny. Najdete jej na adrese: www.radynacestu.cz/pro-firmy/.

Jak to bude fungovat?

Zadejte poptávku a ostatní nechejte na násZadejte poptávku a ostatní nechejte na nás

Úplně jednoduše. Na našich webových stránkách naleznete poptávkový formulář, do kterého napíšete pár opravdu základních informací, které mi nastíní vaši představu o zájezdu.

Pak už se jen spojíme telefonicky nebo e-mailem a zbytek spolu doladíme. Nemusíte mít strach, poptávka není závazná. 

Těším se na spolupráci třeba právě s vámi a vašimi zaměstnanci. Cestování je motor pro mě, pro ně, ale v neposlední řadě i pro vás. Spojme se a procestujte svět se zkušenými průvodci CK Radynacestu.cz, prémiově, jako praví cestovatelé...


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024