Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Královské Velikonoce na cestách: 3 tipy, kam vyrazit

Autor: Jana Sobíšková, Radynacestu.cz | Vydáno: 20. 1. 2023 | Přečteno: 605x
Téma: Řím, Amsterdam, Londýn, Velikonoce, Tipy

Jak prožijete letošní Velikonoce? Budete malovat vajíčka a vyhlížet koledníky s pomlázkami - nebo raději nové zážitky? Vydejte se s námi do velikonočního Říma, zažijte rozkvetlý jarní Amsterdam nebo vezměte děti do Londýna za Harrym Potterem, který je aktuální v každou roční dobu. Oslavte svátky jara po cestovatelsku!

Buckinghamský palác v období jaraBuckinghamský palác v období jara

Londýn, mrholí jako vždy. Ale dětem je to jedno a nám účes drží, protože se schováme do studií Warner Bros. Lístky do filmových ateliérů, které skrývají kompletní kulisy z natáčení filmů o slavném čarodějnickém učni, jsou v ceně tohoto zájezdu pro rodiče s dětmi za tím nejlepším z Londýna + Harry Potter. Svezeme se lodí i doubledeckerem a pochutnáme si na anglické klasice fish and chips.

Průvodkyně, která vám bude neustále po boku, vám rozdá naše tištěné průvodce jak Londýnem, který se pomalu chystá na velkou událost – korunovaci krále Karla III., tak kulisami Harryho Pottera a společně obojí projdete po cestovatelsku. Nechte letošní Velikonoce prožít děti jinak! Koledou jim budou nezapomenutelné zážitky…

Zahrada Keukenhof v NizozemskuZahrada Keukenhof v Nizozemsku 

Když jaro, tak Amsterdam. Nejkrásnější zahrada Evropy zvaná Keukenhof, Rembrandtův rodný dům i ten, v němž se za války skrývala Anna Franková, holandská muzea i gastronomie, a v neposlední řadě plovoucí květinový trh, který zvlášť z jara vábí a voní do daleka. Nakupte si cibulky holandských tulipánů, které se mimochodem do Evropy dostaly jako královský dar vídeňskému dvoru, a zasaďte si doma voňavý suvenýr!

Nebo si dopřejte místní aranžérský kurz a vytvořte si nevadnoucí květinovou dekoraci. Vyzkoušejte chůzi v tradičních dřevákách a projeďte se městem na všudypřítomných retro kolech. Zkrátka si užívejte To nejlepší z Amsterdamu + Keukenhof a poznejte, jak voní holandské jaro!

Velikonoční KoloseumVelikonoční Koloseum 

Výlet do věčného města, Velikonoce s vůní cypřišů… Jedinečná mikrodovolená v Římě. Návštěva Vatikánu, Pompejí i Neapole. Slavné památky i skryté perly, kam vás vezmeme jen my. Čekají nás procházky městem i klasické dobroty italské kuchyně. Dejte si To nejlepší z Říma + Pompeje + Neapol!

Zažijte Velikonoce na cestách a nechte se královsky hýčkat péčí cestovky nedávno oceněné značkou kvality. S CK Radynacestu poznávejte svět, poznávejte sebe!


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024