Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

MOJE SRDCOVKA: manažerky Sabiny Rodićové

Autor: Sabina Rodićová, Radynacestu.cz | Vydáno: 27. 7. 2022 | Přečteno: 481x

Srdcovka Sabiny Rodićové je LondýnSrdcovka Sabiny Rodićové je Londýn

Když jsem v roce 2013 začínala v Radynacestu, neměla jsem nacestováno tolik, kolik by se asi na pracovníka CK slušelo a patřilo. Během pár měsíců se mi však dostalo několika příležitostí a já se vrhla na poznávání evropských destinací, pěkně jedné za druhou. Když se mě však někdo zeptá na mou srdcovku, bez přemýšlení dodnes odpovídám, že se jedná o Londýn

Londýn mě pohltil vším, co nabízí. Nezaměnitelná anglická architektura, dechberoucí moderní budovy postavené hned vedle historických kostelíků, Camden Town, který mě při první návštěvě šokoval a při dalších nepřestal překvapovat, neskutečná rozmanitost – jídlem počínaje a lidmi konče. Nepřeberné množství muzeí, z nichž mé oblíbené je muzeum Madame Tussaud's – kde jinde se můžete zaručeně potkat s královnou a zároveň si pořídit fotku s Hulkem? 

Jako milovnice nákupů asi ani nespočítám hodiny, které jsem strávila brouzdáním po Oxford Street. Pocit nadšení, kdy máte při návštěvě London Eye celý Londýn jako na dlani, nezastavitelné proudy lidí, a především anglická přátelská povaha a jejich nezaměnitelný humor je přesně to, co si čas od času prostě musím dopřát. Bohužel, či bohudík, vždy z Londýna odjíždím s pocitem, že jsem zase nestihla vše, a tak se tam zas a znova ráda vracím.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024