Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Bulharsko pro cestovatele aneb suchou nohou za královnou měst Sofií

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 11. 9. 2017 | Přečteno: 1332x

Evropa i orient v kuchyni a navíc za hubičku. Všudypřítomná vůně plátků růže, hlavní město s překvapivě vysokým počtem kavárniček a barů. Příroda, která sice neláme rekordy, zato je silná na všech stranách. Pláže, hory, vodní plochy a samozřejmě moře. Kdo tohle má? Naše novinka - Bulharsko!

Historické město PlovdivHistorické město Plovdiv

Máte Bulharsko zafixováno jako dovolenkovou destinaci let dávno minulých? Betonovou džungli s barevnými deštníčky na pláži? Pak je nejvyšší čas zlepšit si dojem. Průvodkyně Věra Stará vás přesvědčí, že tak trochu upozaděná země rozkvetla a pro cestovatele je poutavější než kdy dřív. Velký podíl na tom má ale stále její minulost... Proč? 

,,Bulharsko je pro Čechy stále jednou z nejlevnějších možných destinací. Za málo peněz si tam mohou dovolit minimálně to, co doma. Nemusí se ohlížet na finance, užívají si atmosféry starobylých měst a dopřávají si dovolenou v příjemném prostředí," vysvětluje Ivana Petláková, specialistka Radynacestu.cz.

Bulharsko má rozhodně, co nabídnoutBulharsko má rozhodně, co nabídnout

Připomíná také, že bulharská příroda zdaleka nekončí pobřežím a pověstnými plážemi. Většina historických měst je obklopena horami a nádhernou přírodou. Věděli jste, že hory zaujímají dokonce až 60 procent území Bulharska?

Rilský klášterRilský klášter

Součástí programu, který pro vás Ivana Petláková spolu s naší zkušenou průvodkyní Věrou Starou připravily, je i nespočet historických památek, které se mnohdy řadí na seznam světového kulturního dědictví UNESCO. Slyšeli jste už o Rilském monastýru? Největší klášter v Bulharsku stojící na vrcholcích pohoří Rila je jednou z nich. 

Prožijte s námi to nejlepší z Bulharska, ochutnejte atmosféru hlavního města Sofie a poznejte starobylou zemi v novém světle!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024