Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Ostrov Rab s výletem lodí, thajskou masáží, jógou, trekem i koštem vína

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 1. 3. 2021 | Přečteno: 888x

Chorvatsko. Jasná volba českých dovolenkářů... Ale můžete v něm objevit i něco víc než jen přeplněné pláže? Jistěže ano! Jen na to stačí mít správnou průvodkyni a fajn partnera či kamarády, kteří do toho půjdou s vámi. Tato země totiž oplývá nádhernou horskou přírodou, ale i nedotčenými ostrovy. Poznejte zajímavější stránku Chorvatska s novým zájezdem To nejlepší z ostrova Rab + PLITVICKÁ JEZERA + VÝLETNÍ PLAVBA LODÍ + JÓGA.

Ostrov Goli OtokOstrov Goli Otok

Mnohokrát se nám už osvědčilo, že žijeme v představě, že nějaké místo známe, protože tam jezdíme rok co rok, nebo ho máme, co by kamenem dohodil, ale jakmile jsme začali víc pátrat, našli jsme nejedno místo nebo atrakci, která nás překvapila. Podobným způsobem vznikly zájezdy do Polska nebo Německa. A tentokrát jsme se zaměřili na český evergreen – Chorvatsko. „S průvodkyní jsme se snažili do programu zapojit méně navštěvovaná místa, jako je například ostrov Goli Otok nebo zátoka Závratnica s potopeným vrakem přípomínající severské fjordy,“ zmiňuje jedny z mnoha perliček zájezdu Lenka Kutová, specialistka na Chorvatsko.

Ideální kombinace jógy s masážemiIdeální kombinace jógy s masážemi

Zajímavými místy to ale rozhodně nekončí. Nevšední bude celý váš zájezd. „Provázet vás bude instruktorka acroyógy (kombinace jógy a prvků akrobacie) a vedených thajských masáží, což celému zájezdu poskytne neobyčejnou možnost vyzkoušet si toto příjemné a mnohdy zábavné cvičení jak na pláži, tak v horách. Zkrátka kdekoliv, kde budete mít chuť prožít něco neobyčejného,“ doplňuje Lenka.

Kouzelný ostrov RabKouzelný ostrov Rab

Velkou výhodou je, že průvodkyně Veronika Flodrová je na ostrově Rab jako doma a mluví plynule chorvatsky. Provede vás tak i neznámými zákoutími spolu s místními lidmi, které dobře zná a leccos se od nich naučila. „Mně osobně se pak na zájezdu nejvíce líbí spojení turistiky s plavbami lodí, relaxací u vedených thajských masážích a vína zakončené možností válení se u hotelového bazénu,“ vyjmenovává Lenka další plusy zájezdu.

Užijete si plavbu lodíUžijete si plavbu lodí

A když už jsme u výhod, nesmíme zapomenout ani na vybraný termín zájezdu, který je příslibem relativního soukromí a příjemného počasí. „Nebudete se muset vyhýbat davům turistů, a ještě nabízí ideální podmínky pro aktivnější poznání této nádherné země,“ říká Lenka a srdečně vás zve na autobusový zájezd: To nejlepší z ostrova Rab + PLITVICKÁ JEZERA + VÝLETNÍ PLAVBA LODÍ + JÓGA.  

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024